2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
عزیزم برای من تو ان تی زده بوده ۱۶آذر که ۸ آذر زایمان کردم ۳۹ هفته  شما چون دوقلویی شاید زودتر ...

خدا رو شکر به موقع زایمان کردی.برام دعا کن به موقع بیان .اصلا من پول دستگاه هم ندارم بدم

بچه ها ۲۱ سیکل برای انتقال دیر نیست؟

چرا انتقالت افتاد ۲۱ سیکل؟

اینجا بچه ها ۲۴ سیکلم انتقال دادن و مثبت شدن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم..پروژسترون عضلانی باید بزنید..نه شکم فقط انوکسا و...... زیر جلدی ها باید ب شکم بزنید

سخت شد که☹ یعنی هر روز باید به باسن بزنیم؟🤦‍♀️

من الان سیکل پانکچر رو شروع کردم، هنوز به پروژسترون نرسیدم ولی به واژینال پروژسترون حساسیت دارم و دکتر بهم گفته قرصش رو بخورم ولی چون میدونم قرصش اثرش کمتره و به شدت معده ام رو بهم می ریزه گفتم آمپول رو بده 😑

اره عزیزم..پروژسترون عضلانی باید بزنید..نه شکم فقط انوکسا و...... زیر جلدی ها باید ب شکم بزنید

تمنا جون الان توی نت چک کردم. پروژسترون ۲۵ میلی گرم که اسمش پرولوتکس هست رو به شکم میزنند.

شما چه دوزی از پروژسترون تزریق میکنید؟ حتما دوزش بالاست که عضلانی هست

سخت شد که☹ یعنی هر روز باید به باسن بزنیم؟🤦‍♀️ من الان سیکل پانکچر رو شروع کردم، هنوز به پروژسترون ...

اره..باید تا ۲۰روز بزنم..منم سری قبل شیاف پروژسترون ک میذاشتم خارش میگرفتم🙆این دفه هم شیاف دارم هم آمپول..امروز اولین امپول رو زدم..بده همسرت برات بزنه..خ راحته..تو نت سرچ کن

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اره..باید تا ۲۰روز بزنم..منم سری قبل شیاف پروژسترون ک میذاشتم خارش میگرفتم🙆این دفه هم شیاف دارم هم ...

من دفعه های قبل که پروژسترون واژینال میذاشتیم علاوه بر خارش، لکه بینی داشتم که دکترم گفت پروژسترون با بدنم واکنش میده. البته دکترم به استفاده رکتال اعتقادی نداره میگه یا واژینال یا اینکه کپسول خوردنی.

در کل هنوز پروژسترون نداده دکتر. فردا روز ۷ سیکلم هستم و قراره برم سونو که دکتر ببینه وضعیت فولیکول ها چطوره‌ 🤦‍♀️ دعا کن برام که به مصلحت خدا، من هم بتونم این سیکل جنین های سالم داشته باشم و انتقال بدم

خانمایی که انتقال جنین دادین میشه بگین علایم داشتید یا نه مثبت شدید من امروز باحتساب روز انتقال روز ۷ام هستم ولی هیچچچچ علایمی ندارم انگارنه انگار لک لانه گزینی هم نداشتم به نظرتون نتیجه گرفتم؟؟

من دفعه های قبل که پروژسترون واژینال میذاشتیم علاوه بر خارش، لکه بینی داشتم که دکترم گفت پروژسترون ب ...

عزیزم انشالله ب سلامتي...الهییی همه چی ب خوبی پیش بره برات و کلی جنین تپل و عالی براتون تشکیل بشه و ب سلامتي انتقال بدی🤗🤗🤗❤❤

خانمایی که انتقال جنین دادین میشه بگین علایم داشتید یا نه مثبت شدید من امروز باحتساب روز انتقال روز ...

عزیزم اصلا توجهی نکن ب علائم..بدنها با هم فرق میکنهههه..من سری قبل کلی علائم داشتم و منفی شدم

چرا انتقالت افتاد ۲۱ سیکل؟ اینجا بچه ها ۲۴ سیکلم انتقال دادن و مثبت شدن

راستش من هیسترو کردم، پریود شدم خیلی خونریزی کمی داشتم، روز سوم رفتم دکتر، گفت هنوز اندومتر ریزش نکرده، رفتم خونه خونریزی شدید شد، دکترم معمولا ۲۰ سیکل انتقال میده، الان اون دو روز اول رو حساب نکرده🤔🤔🤔

خیلی لطف کردی. ممنونم عزیزم❤🙏 پس اینارو میگم اورولوژ بنویسه انشاالله روی اسپرموگرام انجام میشه!

خواهش میکنم عزیزم نه آزمایش خون هستش 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏