2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
عزیزان من کسی جواب سوال منو نمیدونست؟؟

عزیزم من استفاده نکردم .ولی فکر میکنم هر ۲۰ کیلو یدونه سرم میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من الان پريود بعد هيسترو هستم روز سومم هستش.برعكس خونريزيم خيلي زياده و درد هم دارم .هر كسي يه جوريه ...

پس متفاوته کلا. ممنونم عزیزم ک جواب دادین. ان شاالله پر خیر و برکت باشه براتون این دفعه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم‌. والا اگه خدا بخواد با دکتر اسرافیلی میخوام انجام بدم . پروانه جون تا میخوام برم خانوادم د ...

به سلامتی عزیزم این کردنای لعنتی فعلا هست بخوایم عقب بندازیم زمانو از دست میدیم من خودم روزی صد بار خودمو سرزنش میکنم کاشکی زودتر تو فکرش بودم از برج ۴ پارسال درگیرم هنوز هیچی به هیچی لعنتی خودشم زمان زیاد میبره بخوایم برایه کرونام عقب بندازیم که هیچی دیگه یه یا علی بگو شروع به کار کن انشالله سال بعد دوتامون وهمه ی منتظرها درگیر بچه دارییم

فعلا كه پانكچر نشدم و هيسترو تشخيصي بود كه علت ميكرو منفي و باردار نشدنم مشخص بشه ولي خراش هم برام ا ...

ببخشید عزیزم تو همین هیسترو تشخیصی برداشتن سپتوم رو؟ با اینکه بعدا از ماما پرسیدم گف برداشته ولی یکم نگرانم چون دکتر هم قبل عمل پرسید هیسترو تشخیصی هستم یا درمانی. نگرانم که نکنه دوباره نیاز باشه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم شما خون ریزیت چطوربود ؟من تودستشویی ازم خون میچکید دو س ساعت هم چنددبار اندازه سکه کامل خون قز ...

عزیزم کف دست من پر خون میشد یعنی در حد چکه نبود اصلا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید الان برایه من قبل انتقاله تشخیصی یا درمانی

فک می کنم برا ما تشخیصیه مگه اینکه قبلا تو سونو یا عکس رنگی چیزی مثلا دکتر گفته باشه فلان مشکل رو داریم مثلا سپتوم یا ... و میخواد اونو درمان کنه که اون موقع میشه درمانی

انشالا خیره . لذت ببر که ممکنه دیگه تکرار نشه . من کل دوران بارداری رو با استرس گذروندم الان میگم اش ...

یکیه عزیزم، حتما عزیزم

اره برا امثال ماها واقعا با استرس میگذره

امیدوارم برا همگی بچه های تاپیک ختم خیر شه

شما اکو قلب جنین رفتی؟ کدوم دکتر؟

عزیزم کف دست من پر خون میشد یعنی در حد چکه نبود اصلا..... 

سلام ببخشید عزیزم میشه کمی اطلاعات راجب واریکوسل بهم بدی یه نفره دو تا بچه اورده بدونه درمان الان برایه بعدی میخواست باردار بشه میگن واریکوسل داره باید سنو بشه ببینیم عمل میخواد یا نه درمانش چه جوری تعداد اسپرم خوبه ولی کیفیت وحرکت ندارره ببخشید طولانی شد خییییلی نگرانشم از صبح شنیدم یه بارم ای وی اف کردن از ۱۱ تا تخمک ۴تا جنینه بی کیفیته غیر قابل فریز داد مگه میشه ادم بعدا اونجوری بشه مگه واریکوسل مادر زادی نیست

آنا جون من نزدیک ۱۰ روزه لکه بینی دارم چند روز اول آسپرین رو قطع کردم دو سه روز خوب بودم تا اینکه دو ...

عزیزم والا برا من چون اولش با خونریزی شروع شد علاوه بر دو تا آمپول دو تا شیاف اضافه شد و انوکسان قطع شد..... 

بعد که به مرور لک و نهایتا قطع شد مجدد انوکسان رو شروع کردن.... 

با شروع انوکسان مجدد لک بینی شروع شد بازم قطع کردن.... 

خلاصه چند بار قطع و وصل شد این انوکسان نهایتا دکتر چون بر اساس سونو دید با وجود خونریزی و دفع لخته و لک هماتوم سایزش تغییر نکرده انوکسان رو قطع کردم کلا تا اینکه تو غربالگری اول دیدن هماتوم کامل رفته و دیگه انوکسان رو شروع کردن..... 

یعنی در کل به شرایط هر فرد و تشخیص دکتر داره چون همه شرایطتشون مثل هم نیست..... 

من خودم حس میکنم چون سایز هماتوم من با وجود اون همه دفع لخته کن نشده بود برا من قطع کرد احتمالا تشخیص دادن باید منبع تامین کننده هماتوم باید قطع بشه..... 

البته اینا استنباطهای منه نمیدونم تا چه اندازه درسته.... 

ممکنه برا یا فرد دیگه متفاوت عمل می‌کرد دکترم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط شماره منشیش دارم  که اونم فقط باید پیام بدی و دو روزی یه بار پیام جواب میده، الان دیگه از ط ...

نه بابا گلی با اتاق زایمان بیمارستانی که دکترت کار میکنه تماس بگیر هر زمان باشه جوابت رو میدن 

چون اونا شماره تماس اورژانسی از دکترت دارن، حتی گاهی میتونی مستقیم با دکترت صحبت کنی

سلام دوستان وقتتون بخیر .ببخشید من شنبه و امروز جواب ازمایشم منفی در اومد میکرو بودم . ولی فردا میخام برم لیزر هنوز پریود نشدم اشکالی نداره ؟ ایرادی نداره ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام ببخشید عزیزم میشه کمی اطلاعات راجب واریکوسل بهم بدی یه نفره دو تا بچه اورده بدونه درمان الان بر ...

عزیزم بله میتونه بعدا دچار مشکل بشه..... 

عزیزم تا جایی که من میدونم واریکوسل در زبان ساده یعنی واریس بیضه..... 

یعنی رگهای بیضه دچار واریس شدن..... 

حالا سونو بشن دکتر بهتر میتونه بگه چرا این مشکل ایجاد شده.....