2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
قربون دلت بشم من دختر ديدي مامانت هواسش بهت هست؟ مطمئنم هواتو داره مطمئنم از لذت تو لذت ميبره به فكر ...

اره راضیم به رضای خدا به داده و ندادش شکر

چیکا بجز مسایل امشب من فردا غربالگری دارم از استرس قلبم خیلی درد میکنه چیزی نیست؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نبینیم غمتو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره راضیم به رضای خدا به داده و ندادش شکر چیکا بجز مسایل امشب من فردا غربالگری دارم از استرس قلبم خ ...

نبابا چي ميخواد باشه براي چي استرس داري فردا ميري ميبينيشونو كيف ميكني كلي حالت جا مياد من وقتي درد دارم استرس دارم وقتي ميرم ميبينمشون يا صداي قلبشونو گوش ميدم انگار نه انگار دردي داشتم ترسي داشتم. فردا همه چيز عاليه خيالت راحت باشه دوتا كنجد نازت سالم سالمن❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
نبینیم غمتو

منم حالم خوب نیست پیام‌ اون دوستمون ویهان بعد مامان سوفی بعد شما خیلی ناراحتم همش گریم میاد خودم همینجوری افسرده بودم امشب به خدا شک کردم من اصلا این حرفو قبول ندارم که هر کی صبرش بیشتر دردش بیشتر من طاقته هیچی رو دیگه ندارم من خیلی دل نازکم کم اوردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
راستی یادم رفت بگم امروز معلوم شد دو تا بودن 😭 یکیش مثل قبلی پوچ بود و یکیش که جنین داشت قلبش ابست ...

الهي بميرم😔😔مامان سوفي راهي داره كه بفهمن علت چي بوده؟ مثلا مشكل ژنتيكي بوده اسپرم بوده اخه چي بوده علتش

خداياشكرت....❤️ 
نبابا چي ميخواد باشه براي چي استرس داري فردا ميري ميبينيشونو كيف ميكني كلي حالت جا مياد من وقتي درد ...

انشاالله 

خدا کوچولوهای نازتو حفظ کنه

دعا کنید برام❤

آره خدا غم که میده صبرشم میده شکرش حس میکنم به اون بنده ای که دوسش داره صبر بیشتری هم میده

عزیزم ما یه عمره اینا رو میگیم واسه دل خودمون که خودمونو آروم کنیم

چرا باید یکیو بیشتر دوست داره بیشتر اذیت کنه؟؟؟ بعضیا رو بیشتر دوست داره کمتر اذیتشون میکنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
الهي بميرم😔😔مامان سوفي راهي داره كه بفهمن علت چي بوده؟ مثلا مشكل ژنتيكي بوده اسپرم بوده اخه چي بود ...

گفت وقتی دفع کردی جنین رو ببر آزمایش ژنتیک آزمایشگاه کریم نژاد

اینجوری معلوم میشه مشکل زنتیکی بوده یا چی بوده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
منم حالم خوب نیست پیام‌ اون دوستمون ویهان بعد مامان سوفی بعد شما خیلی ناراحتم همش گریم میاد خودم همی ...

امسال چه محرمي شد هرسال ميرفتم روضه مسجد اينقدر زار ميزدم سبك ميشدم دوساله اين مريضي لعنتي اومده انگار همون دردودلا با امام حسين و حضرت ابوالفضل همون زار زدنا رو دلم سنگيني ميكنه وقتي هم غم شماهارو ادم ميبينه اوضاع بدتر ميشه. انشالله خير باشه فقط همين

خداياشكرت....❤️ 
راستی یادم رفت بگم امروز معلوم شد دو تا بودن 😭 یکیش مثل قبلی پوچ بود و یکیش که جنین داشت قلبش ابست ...

مامان سوفی خیلی برات ناراحت شدم عزیزم تا حالا pgs یا pgdکردی ببینی علت چیه شما مشخصه رحم خوبی داری ای کاش قبل انتقالت مشکلت رو بررسی کنی وجنین سالم انتقال بدی تا خیالت راحت باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
گفت وقتی دفع کردی جنین رو ببر آزمایش ژنتیک آزمایشگاه کریم نژاد اینجوری معلوم میشه مشکل زنتیکی بوده ...

شايد اون يكي كه كيسه داره حداقل اون رشد كنه يعني امكانش نيست؟😢😢

خداياشكرت....❤️