2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
هیسترو دارم 

انشاالله بسلامتی عزیزم 

نگران نباش خدای حضرت علی پشت و پناهت باشه و با نتایج خوب خوب

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم از اشناییت خوشبختم فاطمه جونم. منم سارا. نمیشناسم دکترتو ولی اشتباه از اون بوده نفهمیده کیست د ...

سارا کدوم تقویتا خوبه استفاده کنم تا انتقال 

داروهای که استفاده مکرر دارم کیوتن و فرتیل سی ام هست

داروهای که هر از گاهی یادم بیافته استفاده میکنم ویتامین ایی سی و د۳هست 

آمپول نوروبیون هم یه دونه فعلا تزریق کردم 

دیگه چیا خوبه استفاده کنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ال دی داد  بعد گفت آخه چطور ندیدم من کیستو  من تقویتی فرتیل سی ام و کیوتن و هر از گاه ...

ای خدا به ما میگن چه طور ندیدم حیف که آدم نمیتونه چیزی بگه والا اینقد درد و هزینه رو تحمل که بعد خانم چشماش ندیده ببخشیدا اینجوری به دکترت میگم 😊. چیزای که میخوری خیلی خوبه گلم اگه ال آرژنین هم برات مقدوره بخور میگن واسه خونرسانی به رحم خوبه. تغذیت هم رعایت کن همه چیز سالم باشه پیاده روی و دراز نشست. ماساژ با روغن سیاهدونه. ویتامین ای هم دکتر من خیلی روش تاکید داشت باز اگه چیزی یادم اومد میگم. قربونت مهربونم الهی آمین گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای سارااا جان..جریمه ک هیچیییی..میگم برنگردونمون؟؟!!🙆🙆🤕🤕

عزیزم منم سه شنبه باید برم تهران 

مرکز پرسیدم میگه ما برگشت بهتون نامه میدیم بعد ببرین پلیس جریمه کنسل میشه 

شماهم تمام مدارک پزشکیتو نشون بده اگه جولوتونو گرفتن که برگردین 

اگرم که رفتین و جریمه شدین هم از مرکز حتما نامه بگیر 

جریمش خیلی زیاد شده دوبرابر شده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سارا کدوم تقویتا خوبه استفاده کنم تا انتقال  داروهای که استفاده مکرر دارم کیوتن و فرتیل سی ام ...

عزیزم من الان که سه ماه مونده تا انتقالم اینا رو میخورم فعلا دکترم گفته. ویتامین ای. سی. دی.‌ فولیک اسید.

نوربین هم میزنم. بعد از ۴۵ روز قبل انتقال هم فرتیل سی ام. کیوتن. ال آرژنین. ویتامین سی. ای. دی. امگا۳. فولیک اسید. 

وای سارااا جان..جریمه ک هیچیییی..میگم برنگردونمون؟؟!!🙆🙆🤕🤕

من الان تماس گرفتم 4030پرسیدم گفتن هیچ راهی بسته نیست که برگردونن فقط جریمه میشین که بعدش نامه ببرین از دکتر که باید میرفتین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
یکم بیشتر تحقیق کن عزیزم نه از چاله بی افتی توی چاه

منظورتو منظوجه نشدم عزیزم

ابن سینا خوب نیست ینی؟

می ترسم تو مام دست های پشت پرده باشه

به یکی دو تا از بچه های دیگه هم بدون بررسی گفتن تخمک اهدایی

این ینی چی؟

شما از ابن سینا بد شنیدی یا خودتون رفتین ابن سینا؟

خداروشکر که مثبت شدی ایشالله خدااز دهنت بشنوه عزیزم مثبت باشم

سلامت باشی عزیزم.دلم میگه بارداری شما.چون منم دقیقاهمین حالتهاراداشتم.امام حسین دست ردبه سینه کسی نمیزنه ازش بخاه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
منظورتو منظوجه نشدم عزیزم ابن سینا خوب نیست ینی؟ می ترسم تو مام دست های پشت پرده باشه به یکی دو ت ...

عزیزم انشالله اینسری هر جا که رفتی کلی جنین برات تشکیل بشه. من خودم ابن سینا یه بار میکرو کردم و ناموفق بود خیلیا ابن سینا نتیجه گرفتن و الان هم یا باردارن یا مامان شدن اما من اصلا مراکز رو بهت پیشنهاد نمیکنم حتما یه دکتر خوب پیدا کن و برو مطبش اینجوری خیلی بهتره و مطمینم که جواب بهتری میگیری. کاش اون زمان که من ابن سینا رو انتخاب کرده بودم یکی فقط یکی یه نصحیت میکرد که بیشتر تحقیق کنم و اون تجربه تلخ و وقتم هدر نمیرفت. شما هم عجله نکن بگرد یه دکتر خوب پیدا کن.من دکتر زنانی که میرفتم بهم گفتن برم ابن سینا و رویان منم رفتم ابن سینا. من نمیتونم بگم نرو ابن سینا که یه عده از بچه ها ناراحت بشن ازم ولی خواهرانه یکم دیرتر بری ولی پیش یه دکتر خوب بری خیلی بهتره

سلام خواهرای قشنگم

قربون حال دل همتون برم که یجورایی به خاطر مشکلاتمون گرفته

الهی به حق گلوی بریده علی اصغر ودل ربابش خدا به ههمون رحم کنه و سالی دیگه اینموقع نی نی هامون بغلمون باشه

من که واقعا بریدم دیگه از ۱۴ سالگی سرطان تخمدان و برداشتن یک تخمدان و بعدش شیمی درمانی و  و کلی دوا ودرمون برای پربود شدن و الانم در ۲۲ سالگی باید با تمام حسرت هم سن و سالای خودم و نگاه کنم و برای یه پریود شدم معمولی حسرت بخورم و اه بکشم چون دچار یائسگی شدم..حالام که فقط دوتا دونه جنین از طریق تخمک اهدایی برام مونده😭😥😭😭😭

نگم چه سختیایی با این سن کمم کشیدم که دیگه خودتون میدونید این راه چقد سخته😭

من چله عاشورا برداشتم به نیابت خودم و همه خانومای اینجا

الهی خدای جواب دل های شکستمون رو بده😭🌷

تروخدا منم دعا کنید انتقالم نزدیکه انشالله منم دست پر بشم که دیگه نخووام با شرمندگی توی روی همسرم نگاه کنم اخه عاشق بچس😭😭

چقد خوبه اینجا هست که بیایم با دلی پر و اشک رو گونه هامون اینجا تایپ کنیم و خودمونو خالی کنیم

ندیده دوستتون دارم و برای حاجت دل تک تکتون دعا میکنم🙏

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩