2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
دخترا من ماه قبل ،قبل پریودی رفتم خراش که سیکل انتقالمو شروع کنم که زد و بدنم شکوفه زد و دکتر گفت کی ...

بله عزیزم تا جایی که من میدونم و دکترم گفته خراش فقط برای همون ماه انتقال میگن تاثیر داره البته میگن اگه همراه با هیسترو انجام بدی تا دوماه هم تاریخ انقضا داره.  بعد چه طور برات خراش داده و توی همون سیکل نفهمیده که کیست داری؟؟؟ دکترت کیه؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
[QUOTE=203180609]یه روز قبلش نمیشهباید  باید فردا صبح زود برم..توکل ب خدااا

خدای علی اصغر پشت و پناهت باشه جونم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا که نه عزیزکم فقط کافیه خدای مهربون بخواد معجزه براش کاری نداره، امید توام به این معجزه بی تاثیر ...

وییی الهی عزیزم چقدر خوب صحبت میکنی تو, اره من امیدوارم ازخدامعجزه میخوام😍😍😍خداحفظ کنه وررجکتو, من ازخدامه که منم وزن اضافه نکنم بس که اضافه دارم

وای سارااا جان..جریمه ک هیچیییی..میگم برنگردونمون؟؟!!🙆🙆🤕🤕

نه بابا بروانشالله برنمیگردونن همه مدارکت رو ببر. اگه یه عده بی فرهنگ بلند نشن الکی نرن مسافرتو تفریح الان وضع این نمیشد و یکی مثل شما اینقد استرسی نمیشد. خدایا یه عقلی به ادمای نادون بده

بله عزیزم تا جایی که من میدونم و دکترم گفته خراش فقط برای همون ماه انتقال میگن تاثیر داره البته میگن ...

جونت بی بلا 

منم موندم بخدا الان پس باید باز برم برا خراش و اینکه من خیلی درد میکشم موقع انتقال وقتی گامت و میذارن دهانه رحمم انگار تنگه و میخواد خیلی شرمنده خیلی شرمنده جر بخوره موندم تو انتقال چیکار کنم تو دوتا انتقالمم خیلی اذیت شدم 

دکترم معصومه دوپور هست 

راستی اسم من فاطمه هست اسم گل شما چیه ندیده دوستتون دارم خواهری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
جونت بی بلا  منم موندم بخدا الان پس باید باز برم برا خراش و اینکه من خیلی درد میکشم موقع انتقا ...

عزیزم از اشناییت خوشبختم فاطمه جونم. منم سارا. نمیشناسم دکترتو ولی اشتباه از اون بوده نفهمیده کیست داری چقد بی فکرن. با بیهوشی انجام بده فدات شم وقتی اینقد اذیتی چندتا از بچه ها اینجا با بیهوشی بودن الانم خدا رو شکر مامان شدن اصلا فکر نکن بیهوشی بده اینا همش دسته خداس. دارویی نداد واسه کیستت که از بین بره

عزیزم چقدر زیاد دارو مصرف میکنی حداقل اب خیلی زیاد بخور

به اب ویار دارم

اصلا نمیتونم بخورم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم از دوشنبه بسته میشه کلا تا شنبه هفته دیگه هیچ مشکلی نیست امشب بری مگه چقدر راه داری تا اونجا

واااای من سه شنبه باید برم تهران عمل دارم😭😭😭😭😭😭خودمون کم دردسر نداریم این کرونام قوض بالا قوض شده

عزیزم از اشناییت خوشبختم فاطمه جونم. منم سارا. نمیشناسم دکترتو ولی اشتباه از اون بوده نفهمیده کیست د ...

چرا ال دی داد  بعد گفت آخه چطور ندیدم من کیستو 

من تقویتی فرتیل سی ام و کیوتن و هر از گاهی ویتامین ایی و هر از گاهی ویتامین ث میخورم و ویتامین دث الان تقریبا تا انتقال همراه با داروها اگه سیکل و شروع کنم چه داروهای برام خوبه بخورم

منم خوشحال شدم اسمتو فهمیدم سارای عزیزم انشاالله به زودی نی نی بچسبه به دلت

سارا جون آره می‌خوام بگم با بیهوشی انجام بده البته اگه قبول کنه

انشاالله امسال سال مامان شدنمون

واااای من سه شنبه باید برم تهران عمل دارم😭😭😭😭😭😭خودمون کم دردسر نداریم این کرونام قوض بالا قوض ...

عمل چی گلم انشاالله هیچی نمیشه

سلام بچه هااا...خوبین همگی..شانس من رو میبینییییییین🤕🤕🤕🤕🤕🤕😥😥😥😞😞😞😞😞😞😞من دوشنبه وقت دک ...

سلام عزیزم .نامه نداری ؟نمیتونی همین الان حرکت کنید ؟یا اینکه با اتوبوس یا هواپیما برید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فدای محبتت عزیزم 😚😚😚😚😚😚

خدا نکنه عزیزین همه تون برام انشاالله خدا دامن همه مونو سبز کنه