2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046680 بازدید | 684536 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز کلی گشتم ایرانی یک میل پیدا کردم ی جا اونم فقط دو ماه تاریخ مصرف داره. خدا کنه انتقالم عقب ...

منم ایرانی گرفتم ولی دکترم میگه فقط خارجی. انشالله که عقب نمی افته فدات شم و میری جوجه هاتو میاری😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم ممنونم ازت  . ببخشید زیاد سوال میپرسم گلی  راستی تو نت نوشته دنبلان خوبه . نم ...

فک کنم از لحاظ شرعی مشکل داره خوردنش؟ فک کنم قبلا ی جایی خونده بودم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم ایرانی گرفتم ولی دکترم میگه فقط خارجی. انشالله که عقب نمی افته فدات شم و میری جوجه هاتو میاری😍

قربونت برم ان شاالله. ان شاالله هممون مثبت بشیم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله عزیزم اول یه جنین دوروزه بعد دوتا بلاست قبل ذوب جنین شناس میگه امکان بلاست شدن دارن یا نه

مرسی عزیزم❤ انشالله برات می مونن👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام خانما خوبید، این راسته که از رو تعداد ضربان جنین میشه جنسیتو فهمید؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنونم عزیزم آره گلم ممنونم ولی بعضی وقتا دراز هم کشیدم خودش میریزه بیرون زیرم یه بالشت بزارم خوبه؟

برای منم میریخت اصلا لک اینا هم نداشتم تا روز ۱۳ لک دیدم که ۱۴ رفتم آزمایش منفی بود قطع کردم پریود اومد  میخوای بالشت بزار بنظرم خوب جواب داد که اصلا لک ندیدم در صورتی که جنین نگرفته بود

خدایا شکرت
عزیزم دست ما نیست که کدوم مرکز بره پرونده شما پرونده تشکیل میدی و اتوماتیک برات اسم دادگاه میاد و ت ...

ممنون عزیزم. حالا یک ماه استراحت فکری و بدنی به خودم میدم. خیلی انتقال اینبار دلم درد میکنه و از نظر روحی کلافم. ولی بعد باهم ‌ شروع می کنم. یک دنیا تشکر از دوستانی مثل شما و دیگران که بامهربانی راهنماییم کردید

بله dfi زیر ۳۰ خوبه البته بستگی داره مراکز ناباروری آزمایش داده باشی یا نه. ذخیره خودتون هم مهمه. ...

موفولوژی ۴بوده

خودم نمی‌دونم ذخیرم چندهچه روزی باید آزمایش ذخیره داد؟!

کلینیک امید آزمایش داده