2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046698 بازدید | 684538 پست
به سلامتی عزیزم. میگم بابته اون یکی که دوباره فریز کردی پول دادی بازم.؟

اره عزیزم یه تومن

تازه یه ماه بود قرار داد فریزمون تموم شده بود دوباره تمدید کردیم ولی چون از فریز خارج شده بود دوباره فریز شد دوباره باید پول میدادیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
والا من رفتم گفتن برای بچه دومم‌میشه البته تعیین جنسیت نباشه بیمه مام نیروهای مسلحه

عزیرم‌‌کجابرابچه‌دوم‌هم‌‌انجام‌میدن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌سارای‌عزیز خوبی‌عزیزم به‌مبارکی‌عزیزم..خیلی‌‌خوشحال‌شدم‌انتقال‌دادی به‌حق‌‌شش‌ماهه‌ی‌امام‌‌ح ...

سلام گلم ممنونم عزیزم فدات شم ان شاالله

کار خاصی نکردم گلم فقط انتقالم دومرحله ای بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام گلم ممنونم عزیزم فدات شم ان شاالله کار خاصی نکردم گلم فقط انتقالم دومرحله ای بود

قربونت

یادم‌میادآزمایش‌ایمنی‌وایناروداده‌بودی

مشکلی‌نداشتی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اره عزیزم یه تومن تازه یه ماه بود قرار داد فریزمون تموم شده بود دوباره تمدید کردیم ولی چون از فریز ...

یه‌تومن‌برایدونه‌جنین

سلام خوبین من هم آخرش دیروز انتقال دادم ولی ببخشید دارم یبوست میشم چکار کنم

سلام عزیزم لاکسی ژل بخر یه قاشق بعد از غذات بخور. ناشتا خاکشیر رو با آب گرم قاطی کن یکم روغن زیتون داخلش بریز و بدون تنفس بکش بالا. عااالیه

خدا جونم خودت مواظب نی نی جونم باش 🌺لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم🌺
به نظرمن تقویتی بده به همسرت فرتیلایز فکرمیکنم اسم قرصشه عرق کاسنی روزی یه لیتر همسرمن میخورد به مدت ...

٣٤ تا جنين كه داشتي گريدشون چطور بود؟؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
به نظرمن تقویتی بده به همسرت فرتیلایز فکرمیکنم اسم قرصشه عرق کاسنی روزی یه لیتر همسرمن میخورد به مدت ...

براي تخمك كشي چه امپولي استفاده كردي كه جنين هاتون زياد شده؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
بچه ها تهران هر کسی استرادیول خارجی چرخشی خرید به من بگه منم برم بخرم لطفا نیست که نیست 

من امروز کلی گشتم ایرانی یک میل پیدا کردم ی جا اونم فقط دو ماه تاریخ مصرف داره. خدا کنه انتقالم عقب نیفته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱