2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
من دکترعارفی میرم ۱۲تا جنین داشتم ۶تاش پسر بود دوتاشو انتقال دادم  مرسی عزیزم انشالله شمام همی ...

قبل از تخمك كشي خودتون و همسرتون چه داروهايي رو استفاده كردين؟؟؟ 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه قربونت عزیزم اصلا ربطی نداره، اگر ربط داشت که خوب بود با یه شال آدم کمر و شکم رو می‌بست و دیگه مش ...

سلام عزیزم خوبی

من ماه پیش انتقالم منفی شد

همسرم میخواد واکسن بزنه منم پریود بعدیم میخوام برم تو سیکل پانکچر

مشکلی نداره همسرم واکسن بزنه؟آخه میگن بعد واکسن نباید داروی تقویتی مصرف کرد ...واکسن بزنه دیگه نمیتونه دارو مصرف کنه

آخه با دارو دی اف آیش از ۲۱ شده ۱۵ میترسم قطع کنه دوباره بره بالا

نمیدونم چیکار کنم عزیزم میشه راهنماییم کنین

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
من ۲۰روز قبل از پانکچر روزی یه شیشه عرق کاسنی یه شیشه یه داروی گیاهی بود تقویتی جینسینگ و اینا داشت ...

عزيزم سري قبل از ١٢ تا ٢ تا پسر و ١٠ تا دختر شد؟؟؟؟؟

سلام عزیییزم خداروشکر خوبم دیگه حتی تهوع که تنها علایم بارداریم بودم ندارم دریغ از یه تکون و نشونی😂 ...

سلام به رو ماهت.از تهوع راحت شدی پس.خوبم منم عزیزم خداروشکر.منم تهوع اینا ندارم فقط گاهی ضعف پا دارم و ترش کردن که این مورد دوم هرروزه فعلا.نی نی رو حس نکردی ؟من چندبار تو شکمم تکونشو عین لیز خوردن ماهی و حباب حباب شدن حس کردم🥰🥰.شکمت بزرگ شده؟آنومالی رفتی؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
باشه عزیزم بیشتر پهلو چپ میخوابم دیگه خیلی مهربونی که جوابگو میدی عزیزم ایشالله بهترینها برات اتفاق ...

منم دوبار پانكچر و تعيين جنسيت كردم و بار اول فقط ٢ تا و بار دوم هيچ پسري تشكيل نشد. واسه بار سوم ميخوام اقدام كنم. در كل از ٢٥ تا جنين فقط ٢ تا پسر😭 اونم انتقال دادم و منفي. 

چيكار كنم اين بار تعداد پسرا بيشتر بشه. البته ١٠ روز ديگه تخمك كشي دارم. 😓

باشه عزیزم بیشتر پهلو چپ میخوابم دیگه خیلی مهربونی که جوابگو میدی عزیزم ایشالله بهترینها برات اتفاق ...

کار خاصی نکردم عزیزم  .تنها کار کوچیکیه که از دستم برمیاد.قربون دل مهربونت عزیزم

منم دوبار پانكچر و تعيين جنسيت كردم و بار اول فقط ٢ تا و بار دوم هيچ پسري تشكيل نشد. واسه بار سوم مي ...

به نظرمن تقویتی بده به همسرت فرتیلایز فکرمیکنم اسم قرصشه عرق کاسنی روزی یه لیتر همسرمن میخورد به مدت سه هفته چیزای خیلی گرم بده بهش انشالله این سری یه عالمه پسر داشته باش یعزیزم

من ۳۴ تا جنین داشتم ولی ۱۲تاشو پی جی دی کردم ۶تاش پسر قابل انتقال بود

تقویتی خیلللللی موثره دست کم نگیر عزیم

سلام عزیزم خوبی من ماه پیش انتقالم منفی شد همسرم میخواد واکسن بزنه منم پریود بعدیم میخوام برم تو س ...

به نظر من پانکچر رو انجام بدین بعد واکسن بزنه. دوسال واکسن نزدیم یک ماه دیگه هم خدا خودش کمکمون کنه ایشالا