2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
من همش برام سواله! وقتی خانواده ندونه که جنین مال چه زوجی هست، آیا یه خیانت بزرگ به علم ژنتیک نمیشه؟ ...

برا منم همش سوال بوده

مخصوصا اینکه وقتی تخمک یا اسپرم اهدایی میگیرن ، چجوریه محرمیت میخونن برا اون زن یا مرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همش برام سواله! وقتی خانواده ندونه که جنین مال چه زوجی هست، آیا یه خیانت بزرگ به علم ژنتیک نمیشه؟ ...

اتفاقا سوالت درسته. اگه عاشق خواهر برادر خودش بشه حتی مماهم نمی دونیم بعد بچشون عقب افتاده میشه آیا؟ 

سلام چیکا جونم نیلداجون سیلویا.داداش گلم همه دختران نی نی سایت.دلم براتون تنگ شده بود.یه مدت درگیر ک ...

عزیزم انشاالله که معجزه ی خدا نصیبت میشه گلم ،خدا بزرگه انشاالله  محرم آینده تو روز حضرت علی اصغر بچه بغل بری برا مراسم انشاالله انشاالله انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهی برای همه خدا معجزه کنه،الهی تو زندگی همه معجزه بشه!!! پارسال دقیقا همچین روزی منم انتقال ...

آخ عزیزم با این حرفات انگار خنجر تو قلبم کردن.چون خودم هم یه زمانی خیلی سختی کشیدم خیلی انتظار کشیدم.از خدا میخوام به حق این روزای پربرکت رحمتش رو شامل حالت کنه و خیلی زود به آرزوت برسی    

ازمایشsemen چیه ؟ما یک آزمایش تانل و scsiمی نویشه دکتر که یکیش dfiو یکی دما و خروجی میده به علاوه اس ...

آنالیز اسپرم

تو برگه آزمایش نوشته

semen proseseing

که تو جوابش میگن میتونید ivf یا icsi انجام بدین یانه

همون تو مورفولوژی و چیزا دیگه نوشته میشه

عزيزم يعني واكسنشو زدي و بدنت ايمن هستش نگران نباش

میگم چیکا ترشحاتت قبل از اینکه بری سونو و از کیسه ای مطمئن بشی چجوری بود؟.برای من شیری هستن اما زیاده همش میگم نکنه قاطیش نشتی کیسه آب باشه.

پماد هم که میگن یه بند انگشت بیشتر نباید بره داخل خوب اون ته نمیرسه که اثر بزاره

یعنی شما رو نفرستادن نامه ببری کلانتزی برای تحقیقات محلی؟ من و خمسرم هم تقاضا دادیم و اومدن تحقیقات ...

مامان سوفی خوبی نی نی هات خوبن شکر خدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم اصلا نگران خوابیدنت نباش هم طاق باز هم به پهلو میتونی بخوابی ولی بیشتر به پهلوی چپ بخواب تا خو ...

باشه عزیزم بیشتر پهلو چپ میخوابم دیگه خیلی مهربونی که جوابگو میدی عزیزم ایشالله بهترینها برات اتفاق بیوفته

دخترا من یه مدت نبودم الان داشتم از اون تاریخ می‌خوندم تا اینجا رسیدم 

می‌خوام بگم دردای مشترک داریم اما چقدر خوب همدردی مهربونی برا هم هستیم 

بحق این ماه و شهداش که ماهم جواب میگیریم همه مون

انشاالله این مریضی از بین میره

انشاالله مامانا که بچه دارن بچه هاشون سالم و صالح بزرگ میشن

انشاالله که همه باردارا بسلامتی زایمان کنن

انشاالله انتقالیا همه بتای تپل و مثبت بشن

انشاالله اونا که میخوان انتقال بدن بدنشون سالم باشه و جنین ها محکم بچسبه به دلشون 

انشاالله همه اونا که میخوان پانکچربشن جنین های تپل مپل داشته باشن

انشاالله اونا که تو اقدام طبیعی هستن اونا هم دلشون به زودی شاد بشه الهی آمین 

بحق حضرت رقیه و حضرت علی اصغر خدا کوچولوهای سالم و صالح بهمون بده زیر سایه محبت خدا و اهل بیتش و زیر سایه پدر و مادرش سالم و صالح بزرگ بشن الهی آمین 

سونو رو ازاده مكري تو سعادت اباد ازمايشو ازمايشگاه دنا عزيزم

ممنون عزيزم زنگ زدم وقت گرفتم ازش براي انومالي گفت ٣٠٠ تومن ، ابن سينا ميگفت ٨٨٠ نمي دونم چرا اينقدر فرق داره 😳