2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046605 بازدید | 684531 پست
عزیزم به منکه گفتن بعد انتقال نخورم ولی ازمایش ویتامین دی هم انجام دادم شاید اگر پایین باشه بگن بخور ...

عزیزم وقتی که آزمایش های قبل از پانکچر رو دادم ویتامین دی خیلی پایین بود گفت باید بخوری دقیق عددش 20 بود چند تا 50 هزار برام نوشت خوردم  دیگه قطش کردم و الان دوماهیه دارم میخورم گفتم نزدیک انتقال هس بخورم  گفتن خوبه آخرباری هم که رفتم ویزیت شدم گفتم اینارو میخورم نشون دادم و توضیح دادم چجوری میخورم گفت بخور ولی الان اینو  شنیدم نگران شدم یکم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم وقتی که آزمایش های قبل از پانکچر رو دادم ویتامین دی خیلی پایین بود گفت باید بخوری دقیق عددش 20 ...

نه خب بخور ویتامین دی پایینه باید بخوری من ویتامین دی شده بود ۶۳ گفتن خطرناکه دیگه نخور هرکاری که دکترت میگه همون کارو کن دی پایینم فرقی نداره مثل بالا هردوش بده باید متعادل باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه خب بخور ویتامین دی پایینه باید بخوری من ویتامین دی شده بود ۶۳ گفتن خطرناکه دیگه نخور هرکاری که دک ...

عزیزم چند نرماله؟ برا من 35 بود اردیبهشت. دو هفته پیش ماما گف نخور دیگه. پایین نیس مال من؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه خب بخور ویتامین دی پایینه باید بخوری من ویتامین دی شده بود ۶۳ گفتن خطرناکه دیگه نخور هرکاری که دک ...

ممنون عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
لطفا لطفا هر کس اطلاع داره جوابم بده شوهرم آزو اسپرمه خودم سالمم دوبار انتقال جنین دادم منفی شده ...

چی بگیم والا  ...بگیم بکن بگیم نکن...شرایط زندگیت رو خودت بهتر از هر کسی میدونی...من خودم ۵ سال اول زندگیم فقط دنبال بچه بودم اصلا به هیچی فکر نمی کردم به چیزی کار نداشتم فقط فکر و ذهنم بچه بود...ولی من الان که نزدیک چهل سالم داره میشه..با خودم میگم چه خوبه که آدم همیشه منطق رو بر دلش ترجیح بده...حالا خدا رو شکر من از همه چی راضیم...لطف خدا شامل حالم شده ولی اگه اون موقع ها هر چقدرم شرایطم بد بود بازم بچه میخواستم...حتی به فکر جون خودمم نبودم...حالا توصیه من به شما اینه که یه چند ماهی دست نگه دار اگه امکانشو داری ببین شرایط چه جوری میشه..اخلاق شوهرت رو بسنج و ببین تغییر میکنه یا نه بعد دوباره اگه صلاح دونستی اقدام کن

ماها چقد گناهیم هرچی میخوایم بخوریم استرس داریم نخوریم استرس داریم حالتامونم حتی عوض بشه استرس میگریم که چرا اینجوری شدم ای خداجونم کمکمون کن من جدیدا وسواس فکری گرفتم رو نماز خودن و تمیزی از وقتی این کرونا لعنتی اومد خییییلی وسواسی شدم الان این وسواسی که برا تمیزی همه چی داشتم که نکنه کرونا بگیریم الان به رفتارم سرایت کرده رو وضو گرفتن رو نماز خودنم رو همه چی خیلی اعصابم خورده بعضی وقتا به سر میزنه دیگه هییچی رعایت نکنم استغفرالله حتی نمازم نخونم دارم دیوونه میشم

عزیزم چند نرماله؟ برا من 35 بود اردیبهشت. دو هفته پیش ماما گف نخور دیگه. پایین نیس مال من؟

نه عزیزم ۳۵ خیلی خوبه واسه من بالا بود واسه همسرم ۳۰ بود گفتن خوبه اونم دیگه نمیخوره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
شما مجوز از دادگاه داشته باشید کلینیک امید تهران و بیمارستان بهمن اصلا نوبت ندارن درجا براتون انتقا ...

مطمینی عزیزم من مجوز گرفتم بعد دو سه ماه دوندگی 

من قرار مام انتقال بدم الان نزدیک 4ماه تو نوبتم هنوز زنگم نزدن 

لطفا لطفا هر کس اطلاع داره جوابم بده شوهرم آزو اسپرمه خودم سالمم دوبار انتقال جنین دادم منفی شده ...

ببین عزیزم خودت بهتر از هرکسی اخلاق همسرت و شرایط زندگیت رو میدونی اما به نظر من تا از زندگیت مخصوصا همسرت مطمن نشدی تو این راه قدم نزار که خودتم بهتر میدونی چقد هم هزینه برداره هم سخت و استرس داره اونم اگه احتمال مثبت شدنش 40 درصده و خداهم نخواد نمیشه اینا به کنار حالا کاری با سیگار کشیدن ندارم ولی اگه با این تریاک کشیدن مشکلی نداری  که هیچ ولی اگه مشکل داری مطمن باش این تریاک کشیدن رو وقتی میگه ترک نمیکنه مطمن باش بیشترش میکنه و  ممکنه بعدها روزی چند بارم مصرف بکنه و اگه نتونی کنار بیای باهاش حداقل تو این راه قدم نزار که  انشاالله خداخواست و برات مادر شدی زندگیت بدتر نشه و بخوای بخاطر بچت تحملش کنی من اینارو دیدم که میگم اگرم که مشکلی نداری که یاعلی شروع کن و با همسرت صحبت کن برید دنبال آی وی اف

چی بگیم والا  ...بگیم بکن بگیم نکن...شرایط زندگیت رو خودت بهتر از هر کسی میدونی...من خودم ۵ سال ...

از این میترسم سن خودم بره بالا و اسپرم نتونن از شوهرم اسپرم بگیرن

از اون ورم میترسم برم و اسپرم با کیفیت نگیرن دوباره آمپول بارونم کنن و نتیجه نگیرم

واقعا یعنی من الان دارم این کارو میکنم اشتباهه. من ابان انتقالمه یعنی دیگه نزنم 

الان اشکال نداره عزیزم از روزی که استرادیول شروع کردی نزن عزیزم ماه آخر که پریود شدی رفتی تو سیکل انتقال چرب نکن دیگه عزیزم