2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان تجربه های قبل از انتقال و بعد رو تو چه صفحهای هست که بخونم و استفاده کنم آنقدر تعداد صفحات زی ...

بیمارستان :بهمن

دکتر معالج : دکتر عارفی

سن زن :۲۴سال

مشکل زن : اندومتروز و نداشتن لوله چپ و بسته بودن لوله راست و ذخیره زیر ۱

مشکل مرد : واریکوسل و وضعیت اسپرم داغون

سابقه قبلی درمانی : عمل باز کیست تخمدان و و عمل لاپاراسکوپی

مدت ناباروری : ۴.۵سال
تعداد جنین: ۶

گرید : A

عمق رحم در هنگام انتقال : 6.5_7

انتقال چند مرحله ای:یک مرحله ای

داروهای مصرفی بعد از عمل : سرم اینترالیپید روز قبل عمل،پردنیزولون،انوکساپارین،استرادیول،فولیک اسید،فرتیل سی ام خودمم در کنارش امگا۳،ویتامین ای و دی

آیا از جنین فریز شده استفاده شده است  ؟ بله

تعداد جنین انتقال داده شده و‌جنین چندروزه:۳تا۳روزه

آیا از روش های کمکی مانند هیچینگ جنین .prp  .لنفوسیت تراپی . سرم lvig یا اینترالیپید . انتقال با بیهوشی . چسب جنین( آمپول gcsf) خراش آندومتر .شستشوی رحم .لاپاراسکوپی . هیستروسکوپی و ..... استفاده شده است ؟   بله هیستروسکوپی و خراش رحم،سرم اینترالیپید،امپول gcsf

آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا : روز نهم و بتا۲۰۰

آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا :۴۸ساعت بعد ۶۰۰

علائم خاص از زمان تا آزمایش : روز سوم معده درد شدید و بعد از اون صبح ها با معده درد بیدار میشدم جوریکه میزد به کمر و قلبم و در کنارش درد پریود خفیف،روز چهارم حساسیت به بو و حالت تهوع از بوی تخم مرغ و مرغ،روز هشتم درد خیلی شدیدتر معده و پریودی

مراقبت های بعد از انتقال : سری اول هرچی که بود و نبود رعایت کردم ولی این سری  فقط پنج روز اول بیشتر استراحت کردم و فقط دستشویی و غذا بلند میشدم و بعدش استراحتم عادی تر شد ولی هنوز کار سنگین نمیکنم و اصلانذاشتم یبوست بشم برعکس سری قبل که بخاطر مصرف نشاسته خیلی یبوست بهم فشار اورد

تغذیه قبل از انتقال:گرمی بیشتر خوردم و صبح انتقال کله پاچه

تغذیه بعد از انتقال :  عادی فقط گرمی های قاعده اور نخوردم.هویج ،جگر ،گوجه،بادمجون و ادویه نخوردم

تعداد نی نی تو دل مامان :دو تا

هزینه ها : نمیدونم تقریبی با دارو و ویزیت۳۰میلیون شایدم بیشتر

توضیحات لازم :آرامش و توکل به خدا و فقط و فقط خواستن از خودش. پیاده روی قبل انتقال و روغن مالی رحم و تخمدان و گرم نگه داشتن رحم و دنبال علت منفی شدن هم باشند مثل من که هم ایمنی مشکل داشتم هم انعقادی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
پناه برخدا والا من با شوهرم حرف زدم بهم گفت تهران رو بیخیال شو چون سخته رفت و آمد نمی تونیم من هرچقد ...

آره خوب حقم داره خدایی سخته رفت و آمد هم هزینه ها بیشتره هم خیلی اذیت شدن داره خوب اگه شهر خودتون خوبه همونجا برو من که شهرمون گفتن مرکز ناباروری که کار آی وی اف اینا انجام میده تازه کاره و نرید اگه میتونید تهران برید حالا شمام انشااله خدا براتون بخواد و بشه به نظر من فقط باید خدا بخواد بقیه چیزا وسیله س وقتی هم نخواد بهترین مراکز و بهترین داروهام کاری نمیتونن بکنن پس توکل کن به بزرگی خدا انشاالله نتیجه میگری و زودی مامان میشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بله عزیزم منم همینکارو کردم گفت تا یک هفته قبل از انتقال آروم آروم قطع کن و وقتی مثبت سدی شروع کن ...

یعنی یه چندروز دوز پایین استفاده کردی تا اینکه یک هفته مونده بود به انتقالت کامل قطع کردی؟

ایمونولوژیستی که اصفهان میرم اینو نگفته. توی رویان هم روز انتقال داروهامو که برام نوشتن پردنیزولون هم جزشون بود.

ولی اینبار میخام طبق دستور دکتر زرنانی موقع لانه گزینی قطع کنم

یک ماه نصف قرص، یک ماه کامل مصرف کردی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
روز چندم ببی چک استفاده کردی و روز چندم رفتی آزمایش خون؟ جنینت چند روزه بود؟ 

من که دیوانه ام عزیزم از روز ۵ بی بی چک زدم … 

آمپول hcg هم داشتم، هی کمرنگ و پررنگ میشد ، روز ۹ تست بتا دادم مثبت بود 

کلا از روز ۹ بی بی چک ایرانی نشون میده ولی برای بعضیها هم دیرتر نشون میده

جنینهای من چهار روزه بودن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان  من داروي استرومارين ١/٢٥ مي خواستم ولي پيدا نكردم .ميدونيد از كجا ميشه تهيه كرد؟

عزیزم تا دو هفته پیش که نبود اصلا

من به سختی پیدا کردم

قرار بوده بیاد تو بازار هفته پیش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یعنی یه چندروز دوز پایین استفاده کردی تا اینکه یک هفته مونده بود به انتقالت کامل قطع کردی؟ ایمونولو ...

ببین گفت از یکماه قبل از انتقال روزی یکی بخور ، ۱۰ روز مونده به انتقال نصفش کن، بعد نصف رو یکی درمیون کن و یک هفته به انتقال صفرش کن

بعد که مثبت شدی روزی یکی شروع کن تا هفته ۱۱-۱۲

اما من انتقالم یهویی شد سه هفته قبل از انتقال شروع کردم بعد هم قطع کردم. دکتر حید ری کهن گفت چرا قطع کردی باید ادامه میدادی ولی دیگه چون قطع کرده بودم گفت نمیخواد شروع کنی

من به حرف زرنانی گوش کردم، دکتر خودم میگفت کلا بخور

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزم  خیالم راحت شد آخه من امروز پری شدم نوبت سونوم ۶ روز دیگه ست گفتم شاید دیر باشه

آستاره جون طریقه ی مصرف پردنیزولون رو رویان بهت گفته چجوری باشه؟ کی قطع کنی و....

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

اه چقد ال دی چیز مضخرفیه   همش دل دردای شدید پریودی دارم. هر لحظه فک می کنم دارم پریود میشم در حالیکه 12-13 روز مونده به پریودم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من مرکز مشتاق اصفهان تخمک کشی کردم. اسگرم بسیار وصعیت بدی داشت و با بیوپسی از بیضه اسپرم گرفتن. خودم ...

الهی عزیزم انشالله این دفعه بهت بچسبه تا بیاد تو بغلت 😍😍

من 23 سالمه خداروشکر خودم مشکلی ندارم و شوهرم ضعیفه ولی نه آنقدر که اسپرم نداشته باشه 4 میلیونی داره آره خیلی سخته می‌دونی انتظار این که باشی و هی تو ذوقت بخوره خیلی بده😔ولی بازم امید دارم خدا دامن همه منتظرها رو سبز کنه 🙏

ببین گفت از یکماه قبل از انتقال روزی یکی بخور ، ۱۰ روز مونده به انتقال نصفش کن، بعد نصف رو یکی درمیو ...

فکر کنم متخصص ایمونولوژی بهتر از متخصص زنان می دونه منم اینبار همینکارو میکنم

مرسی عزیزم