2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پردنیزولون رو قطع نکردم فقط دوزش رو کم کم کمش کردم که تا الان شده نصف الانم دارم نصف پردنیزولون میخو ...

عزیزم راستش هیچ اطلاعی ندارم ولی ممکنه به خاطر سرم باشه واسه همین میگم حتما برو متخصص ببینه

سونو انومالي و غربالگري دوم از هفته ١٨ شروع ميشه ، من بيمه ندارم تازه بايد برم بيمه بگيرم كه ماركت پ ...

کار خوبی میکنی عزیزم ❤️

انشالله همه کارات عالی انجام میشه و به سلامت برمی گردی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام دوستان اگر دنبال اووابوست و یا فرتیل سی ام هستید داروخانه دکتر تشیدی داره نزدیک به مرکز رویان هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان کسی تجربه ای داره؟ من از دیروز  هیچ دستگاه فشاری فشارمو نمیگیره و ارور میده بالای ۱۰ &n ...

عزیزم مگه میشه؟؟!!! قطعا فشار سنج های بیمارستان میتونن فشار رو بگیرن 

رگ هم حتما رگ بزرگ و مناسبی رو برای تزریق انتخاب نکردن یا شاید سایز انژیوکت مناسب نبوده

همینم برام دغدغه شده، چطور بفهمم جنین شناس کدوم مرکز بهتره، تجهیزات کدوم بهتره ، جهاد یا مهزیار؟ آر ...

ببین نمیخوام نگرانت کنم ولی ما خودمون جهاد میکرو کردیم که جنینی تشکیل نشد البته ما از قبلش بهمون میگفتن که شانس باروری پایین ه.ولی اگر به شما گفتن که احتمالش هست جای نگرانی نداره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام وقت بخیر.من همسرم مشکلدمورفولوژی و dfi  خیلی بالا داره.دکترا گفتن جنین اهدایی بگیریم.

خودم سالمم ،احتمالا دو ماه دیگه انتقال انجام بدن برام.به نظرتون چی مصرف کنم اماده باشم برا انتقال میشه از تجربیاتتون بفرمایید

سلام خانما من تا دیروز ک روز ۴ انتقالم بود درد شدید گودی کمر داشتم و خیلی کم درد پری ولی ازامروز اصلا گودی کمرم درد نمیگیره ازامروز فقط زیر شکمم وقتی میشینم درد میگیره ب نظر شما چرا درد کمر دیگه ندارم

سلام بچه ها.روز ۱۲ انتقالم.بدنم لرز میگیره سردم میشه موهای تنم سیخ میشه .زیر دلمم تیر میکشه علایم خو ...

گندمی من به شدتتتت گرماییم ولی دیشب لرز گرفته بودم.موهای تنم سیخ میشد شورم متعجب بود خودمم همینطور، دلمم میگرفت ول میکرد ولی خفیفففففف،به نظرت اینا علائمن  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40