2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرهههههه میبینی.دکتره چقدر گیج بود گفت۷۰٪دختره.کلی چیز سیو کرده بودم بخرم.خوب شد نخریدم

اره واقعا اولین غربالگری خیلی ریسکه خوبه نخریدی😂😂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اوایل انتقال درد پری داشتم روز ۶ و ۷ لک بینی قهوه‌ای، سه روز سمت چپ پایین شکمم تیر می‌کشه امروز هم د ...

عزیزم ایشالا م مثبتی...ی تست فردا بزن نشون میده من روز دهم نشون داد فورا

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم این داروهاییه که دکتر به من داده بود برای افزایش کیفیت تخمک برای من روی تعدادش واقعا اثر داشت ...

سلام عزيزم كيوتن اينجا فقط ١٠٠ داره با ٣٠ يعني كيوتن ١٠٠ روزي ٨ تا ميخوردي؟

سلام دوستان 

من 4 مرداد انتقال داشتم چون تب داشتم دکترم کنسل کرد گفت ممکنه کرونا باشه و برای جنین ها مشکل پیش بیاد که وقتی اومدم خونه حالم بدتر شد و معلوم شد کرونا دارم ،. حالا یه سوال من استرادیول مصرف میکردم که قطعش کردم امروز لک دیدم ایا با قطع استرادیول پریود باید  بشم کسي تجربه داره لطفا نظر بدید دکترم تو دسترس نیست 

از ۳۸-۳۰  نه من فقط میدونم دکتر زرنانی خوبه انشالله نتیجه میگیرید

ممنون عزیزم

بازم به نظر من قبل ازینکه دوباره پانکچر کنی، بیشتر تحقیق کن. آخه بعید میدونم جنین شناس واسه میکرو اسپرم با dna معیوب برداره.

بازمdfi  شما زیاد بالا نیست عزیزم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم این داروهاییه که دکتر به من داده بود برای افزایش کیفیت تخمک برای من روی تعدادش واقعا اثر داشت ...

کوکیوتن رو یعنی روزی چندتا میخوردی اخه بالاترین دوزش دیدم ۱۰۰ هست یعنی ۸تا میخوردی🤕

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره فدات شم.دیدی😂😂😂.سونو اشتباه کرده بود.گل پسرمو هی نیلا صدا زدم😂😂بیاد تلافی میکنه

ای جاااانم منم گفتم دختر بشه اسمشو میزارم نیلدا، 

ولی اصلا اسم پسر حتی یه دونه ام مد نظرم نبود😂

خوب شد وسایل نخریدی حالا، ماشالله پسرامون زیاد شدا

من دیروز که سونو داشتم واسه طول سرویکس دیگه تیر خلاص و زد و گفت 100% پسره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام 

من دکترم گفت چهارشنبه برم سونو قلب 

حساب کردم میشه ۵هفته و ۶روزم 

اخه مگ اونموقع معلومه

البته جنینام بلاست بودن 

کسی مثل من بوده و قلب نشون داده باشه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗