2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست
عزیزم شما هم دوماه قبل رفتین دارو پانکچر اینا انجام دادین؟؟نمیدونید جرا دو ماه فاصله ماندازن؟؟بجه هش ...

نهههههه

جنین رو معمولا ۳ روزه فریز میکنند بعد زمان انتقال از فریز خارج کرده و انتقال میدن🙂

🤓

عزززززيزم، انشالله که بارداري😘😘

مرسی عزیزم 

ولی الان بیبی چک گذاشتم منفی شد 🤦‍♀️

باید برم ببینم با وجود کیست منو میزاره تو سیکل انتقال یا نه ؟ 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی کسایی که ویست دارن براشون میکرو نمیکنن؟؟من کیست اندومتریوز دارم

چرا انجام میدن ولی بستگی به شرایط شخص داره . زینب جون گفتم اونا با وجود کیست اندو براشون انتقال دادن ، دعا کن برای منم اوکی بشه و این ماه برم انتقال بدم 🙏

من مثلا عمل کرده بودم ولی دوباره کیست اومد 🤦‍♀️🤦‍♀️

چرا انجام میدن ولی بستگی به شرایط شخص داره . زینب جون گفتم اونا با وجود کیست اندو براشون انتقال دادن ...

ان شالله خیره من سر در گم شدم خودم..الان پردنی خوردم. اما بارداری شیمیایی داشتم دکتر گفت برو حتما میکرو

الان نمیدونم کفت دوماه دیکه بیا داروت رو مشخص کنم پردنی رو قطع کنم یا خیر

ان شالله خیره من سر در گم شدم خودم..الان پردنی خوردم. اما بارداری شیمیایی داشتم دکتر گفت برو حتما می ...

خب این دارو برای کاهش سیستم ایمنی بدنت 

احتمالا آزمایش دادی و بالا بوده 😊 اشکال نداره باید این دارو بخوری و بعد بری برای انتقال ، چون اگه نخوری بدنت جنین از بین میبره ، باید دارو بخوری که این مشکل حل بشه 

میگم خانوما من افتادم به شک مطمئن هستم که پریود شم میرم تو سیکل انتقال ولی یهو فکر کردم نکنه دکتر یه ...

مگه قبل انتقال استرادیول نمیدن؟! 

میخوای یه زنگ بزن یا برو مرکز

به من آمپول دیفرلین داده بود خریده بودم بعد یادشون رفته بود بگن بزنم پرسیدم این تو یخچال مونده پس چکارش کنم!!سیکلم یه ماه عقب افتاد دیگه

اره گفت لب مرزه شش ماه خوردم اما بارداریم شیمیایی شد 

خب مگه نگفت کیست آندو دارید ؟ 

خب کیست روی کیفیت تخمک تاثیر میزاره ، احتما به خاطر این بارداری شیمیایی داشتی ، بعد خیلیا دچار بارداری شیمیایی میشن نگرانی نداره ... دارو هم بخورید برای چی نمیخوری ؟ 

به نظر من آزمایشت رو بردار برو پیش متخصص غدد خوب ، اون دقیقا دز مصرفی بهت میگه 

خب مگه نگفت کیست آندو دارید ؟  خب کیست روی کیفیت تخمک تاثیر میزاره ، احتما به خاطر این بارداری ...

عارفی چون سقط مکرر هستم بهم پردنی و اسپرین داد 

در مورد. کیستمم چیزی نگفت. ..بهم گفت یکبار دیگه باردار شو اگه مورد داشت باید بریم میکرو 

دوستان مرکز مام بهم گفت برای قلب جنین حتما بیا همین جا چون ما صدا قلب رو پخش نمیکنیم پخش کردن صدا قلب جنین خطرناکه شوک مغناطیسی قوی به جنین وارد میشه گفت حتی اگه میری جای دیگه بگو حتما که صدا قلب رو پخش نکنن به شما هم گفتن اینارو؟؟؟