2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست

میگم خانوما من افتادم به شک مطمئن هستم که پریود شم میرم تو سیکل انتقال ولی یهو فکر کردم نکنه دکتر یه ماه هم عقب بندازه چون هیچ آمپولی بهم نداده آخه دیدم خانوما چند روز قبل پریودیشون آمپول داشتن برا انتقالشون. دکتر به من پردنیزولون و آسپرین داد گفت دو هفته مونده به پری بخورم یعنی به نظرتون همین دوره برام انتقال میده؟؟؟؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا دکتر تلفن جواب نمیده ریش و قیچی دست ماماهاس 🤭 ولی آره منم خودم حس میکنم از خودش گفته چون ...

منم هنو پری نیومده!! البته موعدم دیروز بوده اما همیشه سر تایم میشدم و الان یه هفتس علائم دارم اما خبری نیست!!! اعصابم خورد شده

برای من که تا حالا اینجوری نشده بود . همیشه منفی منفی بود حتی بعد از خشک شدن 😔😔 خیلی بهش دل خوش ک ...

صبح زود یکی دیگه بزن ایشالله که خیره

منم دیدم عکسو

فک نکنم به خاطر کیست باشه

وای خدایااااا یعنی میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم زینب جون میگن صبر کنم دو سه روزم ان شاالله که پری خانوم تشریف فرما شن واقعا که خیییلی ناز داره ...

انشالله که همین امروز فردا تشریف میاره😅

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
از روز ۲ پریود میری دارو میگیری روز ۱۴ اینا پانکچر میکنن و اگه هایپر نشی جنین فرش انتقال میدن ۲،۳ رو ...

ببخشید چرا دو ماه دیگه انتقال میدن؟؟؟یعنی بچه هشت هفته نیشه بعد وارد رحم میکنن...؟؟؟

دکتر عارفی خیلی علم بالایی داره شاید ب نظر میاد دقت نداره اما کارش رو خوب بلده

میگم خانوما من افتادم به شک مطمئن هستم که پریود شم میرم تو سیکل انتقال ولی یهو فکر کردم نکنه دکتر یه ...

عزیزم شما هم دوماه قبل رفتین دارو پانکچر اینا انجام دادین؟؟نمیدونید جرا دو ماه فاصله ماندازن؟؟بجه هشت هفته میشه بعد انتقال میدن؟؟

صبح زود یکی دیگه بزن ایشالله که خیره منم دیدم عکسو فک نکنم به خاطر کیست باشه وای خدایااااا یعنی م ...

سلام عزیزم صبحت بخیر ، میگن بی بی چک باید همون یک ربع اول خط بی افته 

من  ۸ صبح گذاشتم متاسفانه منفی شد 😔😔

یه مارک دیگه خریدم امتحان کردم 

دعا کن خدا بهم بچه بده دیگه دارم چل میشم با این بیبی چکاا🤦‍♀️🤦‍♀️😓

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من ميبينم عزيزم انتقال داشتين ؟ روز چند هستين ؟ مباركه

سلام گلم نه انتقال نداشتم ، لاپاراسکوپی کردم دکتر گفت اقدام کن طبیعی باردار میشی 

الان چند ماه گذشته نشدم ، به خاطر لتروزول هم کیست آوردم ، حالا فردا میرم دکتر ببینم کی میرم تو سیکل انتقال 😑

بی بی چکمم امروز گذاشتم منفیه فعلا 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم