2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
بله واقعا...من بنده ی نادونی ام...خدایا شکرت.... شما الان باردارین به سلامتی؟😍😍 قبلش هم ای ...

عزیزم باردار نیستم همون تیکر قبلی که بر نداشتم من ای وی اف بودم که خارج رحمی شدم

دکترم از لج اینکه نرفتم بیمارستان خصوصی لاپاراسکوپی نکرد

شما الان تو چه وضعیتی هستین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم  تا چند روز باید تزریق بشه ۶ روز رو باید ادامه داد؟؟

بله

مگه دکتر هیچ توضیحی نداد؟ 🤔

به من یه برگه داد دستور تزریقو کامل نوشته

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عزیزم باردار نیستم همون تیکر قبلی که بر نداشتم من ای وی اف بودم که خارج رحمی شدم دکترم از لج اینکه ...

کدوم دکتر میری؟

بنده خدا دکتر من هی گفت خصوصی نرو هماهنگ میکنم با یکی ک قبولش دارم تو دولتی چرا این همه پول بدی ب اونا ولی قرارداد بیمه مون بود خودم رفتم خصوصی پیش خودش خیلی نگران پیگیرم بود دمش گرم....

الان سه روز از امپولم میگذره عین پری هستم

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
سلام عزیزم برای چی امگا۳ میخوری قبل انتقال باید خورد الان برای چی میخوری  مگه قبل انتقال نمی‌خ ...

اره منم هر روز میخوردم نه قبل انتقال داده بود بعد انتقالم گفته بود هرچی میخوردی ادامه بده . منم هر روز میخورم گفتم نکنه زیاد باشه هر روز گفتم بپرسم

در اندک من تویی فراوان یارب..
نمیدونم  حالا میرم طب سنتی ببینم چی میشه  چون کاملا اعتمادمو از این دکترا از دست دادم م ...

ببخشید من یه دکتره طب سنتی خیلی خوب میشناسم از ساعته 9 تا 11 شب تلفنی مشاوره میده تو واتس آپم پیام بذارید بهتون جواب میده  کارشم عالیه.بد نیست هر کی مشکل داره یه مشاوره ازش بگیره.ان شاالله شمام جواب بگیرین.

دکتر درویشی   09141510039

اگه 

ازمایش یا سونو هم براش بفرستی با دقت میبینه و راهنمایی میکنه

باید برم تست بدم اگه کرونا باشه بچم اسیب می بینه؟ الان ۶ هفته و نیم هستم 

اره تست خون بده عوارض کرونا تو سه ماهه اول روی جنین هنوز چیزی ثابت نشده و چیزی در دست ندارن چون ویروس ناشناخته اس ولی ممکنه باعث سقط جنین کاهش آب دور جنین و وزن گیری نامطلوب جنین باشه ک البته سه ماهه اول بحث احتمال خونریزی و سقط هس ان شاالله ک مشکلی واست پیش نیاد خواهر خوب ب خودت برس و توصیه هایی ک گفتم رو حتما انجام بده و قرنطینه خونگی باش 

دوستان آمپول پرگوریس رو چ ساعتی بزنم؟

امروز سوم پریودمه  گفته سه تا آمپول پرگوریس بزنم سه تا پودر رو با سه تا آب حل کنم یا دوتا یا یکی ؟ 

زینبی جون رو یکی واسم صدا بزنه