2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
نه اشکالدنداره منم خوردم اونی که من گرفتم ۳۰ تا بود بخور تا روز انتقال بعد دیگه نخور کمک به باروری م ...

یعنی تنها برای کیفیت تخمک نیس ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه کمک به باروری می کنه

ای کاش بشه اصلشو گیر اورد 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ناشکری نکن خیلی ها هستن حتی نمیتونند بچشون رو تو وجود خودشون حس کنند میگند خدا بنده ای رو که خیلی ...

عزیزم شما فرتیل سی ام رو از کجا تهیه کردین؟

من هرچقدر گشتم پیدا نکردم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
و تازگی تهران فرنتیل سی ام خریدین؟  هیج جا موجود نیست جایی دیدین داشته باشه؟

عزیزم پیدا کردی به منم اطلاع میدی

منم دنبال فرتیل سی ام هستم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوست عزیز من شنیدم میگن خدا بدش میاد بنده هاش برای کسی دلسوزی کنن همون بلا رو سرش خودش میاره چون خدا ...

این چه حرفیه عزیزم اصلا حرفتون رو قبول ندارم این حرفا رو کی به شما زده عزیزم؟

ترحم و دلسوزی از صفات انسان هست ما همه انسان هستیم چه اشکال داره دلمون برای یکی بسوزه و دعاش کنیم

الان همه فامیل دلشون برام میسوزه که بچه ندارم و دعام میکنن همه شون هم خداروشکر با وجود اینکه دلسوزی کردن برام یا بچه داشتن یا اونایی هم که  بچه نداشتن بچه دار شدن خداروشکر 

پس نتیجه میگیریم که این چیزا ربطی نداره

ان شاءالله که خدا به موقعش فرزند سالم و صالح میده به همه کسایی که آرزوی داشتن فرزند رو دارن🤲🤲