2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
خب باید ببینی نطد دکتر خودت و دکتر شوهرت چیه . اگه میگن میکرو پس وقت رو تلف نکنین با درمان سنتی و دا ...

پس به نظرت اگه خدایی نکرده واریکوسل بود عمل نکنه ؟

چون مطمئنم همسرم به هیچ عنوان عمل ننیکنه 

اگه اسپرم بی کیفیت باشه بازم میکرو انجام میشه ؟

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
ممنون عزیزم از راهنماییت درسته دوراهی ه سختیه من دومین انتقالمه اولیش فرش بود ۴ روزه که یکیش بلاست ...

پس حتما بلاست شدند که تونستند pgs کنند. اینها هم هم بلاست میشن 

منهم پانکچر اولم یکیش بلاست شد که تو pgt مشکل داشت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم. من انتقالم مثل شادن جان دو مرحله ای بود یه دو روزه و دو تا پنج روزه 

به سلامتی عزیزم ایشالا دوران حاملگی راحتی داشته باشی و نینی خوشکلتو به سلامتی بغل کنی😍😍😍

پس حتما بلاست شدند که تونستند pgs کنند. اینها هم هم بلاست میشن  منهم پانکچر اولم یکیش بلاست ...

من فککردم دو روزه سه روزه پی جی میکنن!! من حالا اون پیشنهاد و به جنین شناس میگم اما اصرار به چیزی نمیکنم هرچی خودشون صلاح بدونن کاشکی تموم شه این روزا زودتر....

خب باید ببینی نطد دکتر خودت و دکتر شوهرت چیه . اگه میگن میکرو پس وقت رو تلف نکنین با درمان سنتی و دا ...

چه خوب شد پس من به حرف کسی گوش ندادم هی میگفتن سنتی و اینا برو اقدام کن شاید بگیره! چون ما میخواستیم بارداری و عقب بندازیم دکترم گفت همسرت ازمایش بده که داد دیدیم افتضاحه گفت فوری میکرو یعنی سه ماه دارو خوردا اما کلا از وقتی فهمیدیم الان چندماهه درگیریم.... 

من فککردم دو روزه سه روزه پی جی میکنن!! من حالا اون پیشنهاد و به جنین شناس میگم اما اصرار به چیزی نم ...

من ایران نیستم عزیزم، اینجا فقط جنین بلاست رو pgt میکنند. برای همین فکر کردم جنینهات ۵ روزه بودند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
چه خوب شد پس من به حرف کسی گوش ندادم هی میگفتن سنتی و اینا برو اقدام کن شاید بگیره! چون ما میخواستیم ...

چه داروی خورد گلم ؟

به همسر من اسپریژن داده ۱۰۰ تا بخوره 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
من ایران نیستم عزیزم، اینجا فقط جنین بلاست رو pgt میکنند. برای همین فکر کردم جنینهات ۵ روزه بودند

منم نمیدونم 🤕😂😂😂 شما دوباره کی میرید تووو سیکل؟؟ امیدوارم بهترین اتفاقا براتون بیوفته عزیزم

چه داروی خورد گلم ؟ به همسر من اسپریژن داده ۱۰۰ تا بخوره 

همون اول الکارنتین و ویتامین ای و سی خورد که بدتر شد چون تو اون پروسه رژیم خیلی غلطی گرفتیم بعدش اندروفرتی فقط داده بهش که سه هفته خورد میکرو کردیم و همچنان داره ادامه میده فرتی و که اگه دوباره نیاز شد حداقل سه ماه خورده باشه

انگار برا اقایون خیلی کار خاصی نمیشه کرد

همون اول الکارنتین و ویتامین ای و سی خورد که بدتر شد چون تو اون پروسه رژیم خیلی غلطی گرفتیم بعدش اند ...

من ده سال فکر میکردم مشکل از خودمه از دیروز که فهمیدم از همسرمه دنیا رو سرم خراب شد واقعا درمان مرد ها سخته 

نمیدونم اصلا چکار کنم گیجم

خداروشکر که مشکلی نبود من تکرر داشتم که آز دادم فهمیدم عفونت شدید دارم یه هفته قرص سفالکسین خوردم خ ...

عزیزم نگران نباش منم فک میکردم تکوناش توهمه منه تلقین میکنم ولی الان انقدر تکوناش واضحه که گاهی میبینم شکمم تکونای کوچیک میخوره مطمئن باش توام تا چند روز دیگه کامل حسش میکنی تازه یکی از دوستام که الان ۲۴ هفتشه هنوز هیچ تکونی حس نکرده حتی در حد توهم ولی دکتر گفته دیگه این هفته احساس میکنی

منم نمیدونم 🤕😂😂😂 شما دوباره کی میرید تووو سیکل؟؟ امیدوارم بهترین اتفاقا براتون بیوفته عزیزم

من بعد از ۴ بار پانکچر دیگه نمیخوام خودمو بیشتر از این اذیت کنم

۲ تا جنین دارم همونها رو انتقال میدم بزودی

اگر خدای نکرده نشد تخمک اهدایی میگیریم و اگر نشد جنین اهدایی

واقعا اگر میخواست بشه با ۴ بار پانکچر میشد

فقط خدا به من بچه بده میذارم رو چشمام تا آخر عمر شکر می کنم مهم نیست از تخمک خودم و اسپرم همسرم هست یا نه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم نگران نباش منم فک میکردم تکوناش توهمه منه تلقین میکنم ولی الان انقدر تکوناش واضحه که گاهی میبی ...

ممنون عزیزم، توکل به خدا

یعنی این نگرانیا نمیذاره از بارداریم لذت ببرم😶 شوهرمم از ذوقش هی میپرسه حسش میکنی یا نه منم مجبورم الکی بگم آره که اونم استرسی نشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
پس به نظرت اگه خدایی نکرده واریکوسل بود عمل نکنه ؟ چون مطمئنم همسرم به هیچ عنوان عمل ننیکنه  ...

بستگی داره به وضعیت اسپرم. من شوهرم تعداد قبل عمل سه میلیون بود که عملا از نظر پزشکی یعنی صفر. تحرک و مورفولوژی هم صفر. گفتن عمل کنه واریکوسل رو که بعد عمل تا یک سال همون تعداد هم کلا صفر شد بماند که داروها هم معده رو داغون کرده بودن. رویان به ما گفتن با اون وضعیت اصلا عمل واریکوسل لازم نبوده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت