2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
وای نمیدونستم الان ترشح زرد رنگ مایل به سبز دارم 😭😭 به نظرت چیکار کنم؟ این اولین امپولم بود به نظ ...

فقط اگه یه وقت درد تو پهوهات زیاد شد برو دکتر .

اولیش بود اشکال نداره  فکر کنم 5 تا دیگه داری بقیش درستش میکنه.

هر دوزش چقدره میزنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا منم این سری گفتم خدایا چطوری بگم نصر انتقال بده ولی مبخوام بگم ، لاهوتی هم خوبه ولی خیلی احسا ...

آخه انقدر ماماهاشون تو دارو نوشتن و سیکل تنظیم کردن وارد شدن و روال مرکز مشخصه چیه دکتراشون عملا برای خالی نبودن عریضه میان فقط خودی نشون میدن و میرن

فقط اگه یه وقت درد تو پهوهات زیاد شد برو دکتر . اولیش بود اشکال نداره  فکر کنم 5 تا دیگه داری ...

نه سه تا داشتم یکیش امشب زدم دوتاش هم برا فردا و پس فردا

هنوز ترشح دارم

میترسم... من توی اطرافیانم هیچ کس نازایی نداشته که ازش کمک بگیرم الان خیلی میترسم

مرسی نادیا جون که راهنماییم میکنی الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
عزیزم شما مریض دکتر تهرانی هستین؟کی انتقال داشتیم منم مریض ایشون هستم ۱ آذر انتقال داشتم

اره دکتر زیبا امیدوار تهرانی
من 11 مهر iui کردم بیمارستان محب کوثر .

تو کدوم بیمارستان رفتی؟

من هر دو مطبشو تو بلوار کشاورز و امیر کبیر میرم.تو کدوم میری؟

نه سه تا داشتم یکیش امشب زدم دوتاش هم برا فردا و پس فردا هنوز ترشح دارم میترسم... من توی اطرافیانم ...

شب 3 تا 7 پریودی لتراکس شبی دوتا

شب 5 تا 15 پریودی شبی دوتا دگزامتازون

ساعت 5 تا 7 عصر  روز 8 و 9 و 10 پریودی آمپول سینال اف قلمی هر بار 12 خط

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
نه سه تا داشتم یکیش امشب زدم دوتاش هم برا فردا و پس فردا هنوز ترشح دارم میترسم... من توی اطرافیانم ...

نگران نباش گلم.منم اگه اون حرف هارو زدم به خاطر این بود که حواست بیشتر جمع باشه .استرس نداشته باش.من برات دعا میکنم این ماه دامنت سبز بشه

نگران نباش گلم.منم اگه اون حرف هارو زدم به خاطر این بود که حواست بیشتر جمع باشه .استرس نداشته باش.من ...

مرسی که دعام میکنی، من چون توی اطرافیانمون کسی نازایی نداشته به هیچ کس نگفتم که میخوام iui کنم فقط مامانم میدونه با یکی از آبجیام اونم برا این بهشون گفتم که قراره ازم مواظبت کنن

برام خیلی دعا کن تو برداری صدات بیشتر از ماها به خدا میرسه برا همه مون دعا کن 

نگران نباش گلم.منم اگه اون حرف هارو زدم به خاطر این بود که حواست بیشتر جمع باشه .استرس نداشته باش.من ...

چقدر خوبه که هستی و راهنماییم میکنی بخدا خیلی دعات میکنم

یه چیز دیگه من موقع زدن آمپول روی زانوهام ایستادم یعنی ساق پام روی زمین بود از زانو به بالا حالت ایستاده بود چون شکم دارم مثلا میخواستم که درست تزریق بشه

موقع تزریق باید بخوابم؟

مرسی که دعام میکنی، من چون توی اطرافیانمون کسی نازایی نداشته به هیچ کس نگفتم که میخوام iui کنم فقط م ...

دوستیو قبول کردم.

تو همه فامیل ها هست فقط کسی صداشو در نمیاره تو هم کار خوبی کردی که به فامیل نگفتی .

انشالله خدا بهت نظر کنه و دامنت سبز بشه الهی امین

چقدر خوبه که هستی و راهنماییم میکنی بخدا خیلی دعات میکنم یه چیز دیگه من موقع زدن آمپول روی زانوه ...

گلم سوزن باید بره تو رحمت .بهترین حالتش اینه که دراز بکشی و اروم نزدیک نافت فرو کنی و بعد اروم اروم تزریق کنی .دفعه بعد اینکار کن .یه بار سمت راست نافت دفعد بعد سمت چپ ناف هر بار جهت عوض کن

دوستیو قبول کردم. تو همه فامیل ها هست فقط کسی صداشو در نمیاره تو هم کار خوبی کردی که به فامیل نگفتی ...

مرسی

به نظرت این آمپوله هدر رفت؟ من خیلی مطالعه کردم درمورد نحوه آمپول زدن و هرچیز دیگه ای که مربوط میشه به سینال اف اما نمیدونستم که باید بعدش دراز بکشم تازه میخواستم فرداشب روز حسابدار رو برا همسرم جشن بگیرم...

توی پهلوهام و کمرم یه حس عجیب دارم اما درد نمیکنه 

گلم سوزن باید بره تو رحمت .بهترین حالتش اینه که دراز بکشی و اروم نزدیک نافت فرو کنی و بعد اروم اروم ...

باشه عزیزم بازم ممنونم ازت