2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
والا روز اول گفتم بهشون مقعدی بزارم گفتن نخیر واژینال تاثیر و جذبش بیشتره

من دوران ivf واژینال میزاشتم به زور میکردم داخل نصفش دوباره میرخت بیرون همیشه هم واژن درد و خارش داشت لک خون می اومد .دکترمو که عوض کردم تو دوران iui خودش گفت معقدی بزار که همش جذب بشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی خدا دامن همه بچه های تاپیک سبز کنه الهی امین یا رب العالمین .

الهی آمین

نادیا جون شرمنده میشه یه سوال ازت بپرسم؟ من امروز ساعت 5 عصر اولین سینال اف رو تزریق کردم، بعدش یه حس عجیبی پیچید توی پهلوخام و کمرم چون میخواستم ریلکس کنم کمی رانندگی کردم و یه کم چرخیدم حالا که اومدم خونه تقریبا نیم ساعت پیش یه ترشح زرد رنگ دیدم نمیدونم عفونته یا اثر تزریق آمپوله

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
فدات بشم گلم .ایشالا قسمت تو هم بشه .ده هفته هستم

مرسی عزیزم به دعای شما دوستای خوبم

پس شما هم به تازگی iui کردی

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
اگه پایین نریزه جذب میشه 

خوب میریخت نمیدونم تا چه حد ریختنش طبیعیه ولی دستمال که میذاشتم قشنگ یکم خیس میکرد تازه با اینکه اکثرا حدود یکساعتم میخوابیدم و از جام پا نمیشدم

در اندک من تویی فراوان یارب..
معقدی جذبش کمتره بعد شیاف باید دراز بکشید چند ساعت 

من شیاف و ۷ صبح میزاشتم بعد میخوابیدم تا ۹ ، ولی در طی روز میریخت بیرون همش دستم دستمال کاغذی بود

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم شما مریض دکتر تهرانی هستین؟کی انتقال داشتیم منم مریض ایشون هستم ۱ آذر انتقال داشتم

نه مریضشون نیستم 

من رویان میرم دکترم حافظیه 

ولی دکتر تهرانی نژاد انتقال داد برام 

خداجونم شکرت       
عزیزم من هایپرشدم ولی هم قبل ازپانکچرهم بعدش خیلی رژیم رعایت کردم دکترهم بهم امپول داد فقط شش روزاول ...

ببخشید شما که هایپر شدین قبل از پانکچر شکمتون بزرگ شده بود یا بعدش؟من دارم دارو مصرف میکنم برای تخمک کشی هیچ حسی تو تخمدونام که دال بر تحریک باشه ندارم.