2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
اره برو نمی خوام امید الکی بدم ولی حتما برو فعلا باز کار سنگین نکن شنبه برو یه تیتر بده دوشنبه دیره

دکترم گفت دوشنبه ، گفت باید زیر ۲۰ باشه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب پس ولی فعلا خیلی کار سنگین نکن

باشه ، هر چند دیگه امیدی نیس 😔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه عزیزم تو سیکل انتقال هم میدن من خودم تو سیکل انتقال ال دی داشتم با امپول واریوپپتیل یک دوز  ...

آخه سوپرفکت برای تحریک تخمکگذاریه..دفعه قبل که انتقال داشتم دکاپپتیل برام نوشت که کارش مهار تخمکگذاریه..من واقعا گیج شدم.دارم به گریه میفتم چون دکترم تا شنبه نیست.

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
خانما من امروز انتقال دادم ۲تا جنین۵روزه برام انتقال دادن دعا کنید مثبت شم خانما جنین۳روزه خوبه یا ...

عزیزم‌مبارک باشه انشاءلله مامان دوقلوها بشی 💜

خداجونم شکرت       
ولی لاهوتی هم در کل دکتر خوبیه ، استرس و کم میکنه مهربونه روحیه میده ... ولی اسپرین نداده من ازش نار ...

عزیزم آسپرین رقیق کننده خون هست و تو سیکلی که از استرادیول استفاده بشه میدن . من انتقالی که فرش بود و فقط پروژسترون داشتم بهم اسپرین نداده بودن چون پروژسترون به تنهایی مشکلی ایجاد نمیکنه اما مابقی انتقال هام که استرادیول داشتم بهم آسپرین و انوکسا هم داده بودن چون استرادیول خونو غلیظ میکنه 

دو روزه روز۱۵ ولی دکتر برا شنبه تکرا نوشت

عزیزم چی شد بتات رفت بالا؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خانما کسی که مثبت باشه حتما لکه بینی داره ؟؟تورو خدا کسی تجربه داره بیاد راهنمایی کنه هیچ علایمی ندا ...

نه عزیزم . من نداشتم خیلی هم منتظرش بودم و اعصابمو بهم ریخته بودم . اصلا تمام این علائم از عوارض داروهاست وگرنه علائم بارداری بعد از هفته شش هست . انشالا بارداری و خبر خوشتو میدی به همه .