2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
دقیقا نباید استرس داشته باشی استرس باعث میشه به صورت ناخوداگاه عضلات شکم و رحمت منقبض بشه اون وقت جن ...

مرسی عزیز دلم الهی که هرچی از خدا میخوای بهت بده

میگم من باید برم شیراز برا iui  که با ماشین شخصی4 ساعت توی راه هستیم به نظرتون چند روز بمونم بعد بیام خونه؟ یا اینکه روی صندلی های عقب ماشین مرتب کنم و دراز بکشم و همون موقع بیام خونه؟ همسرم میگه بمون اما خودم بخاطر کرونا یه خورده دودلم که بمونم یا نه 

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
۲۰ تا تخمک داشتم عزیزم.مشکلم مورفولوژی ۱ درصد بود.شما هایپر نشدی؟ بعد از تخمک کشی بزرگ شدن شکم عادی ...

عزیزم من هایپرشدم ولی هم قبل ازپانکچرهم بعدش خیلی رژیم رعایت کردم دکترهم بهم امپول داد فقط شش روزاول هم شکمم بزرگ بودهم درد داشتم الان هم پریودشدم دیگه هیچ دردی ندارم نه روزبعدازپانکچرپریود شدم داروهات رواستفاده کن ورژیم رعایت کن انشاا...ک هرچه زودترخوب شی گلم وانتقال مثبتی داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خجالت میکشیدم ولی نصر اصلا نگا نمیکنه ملافه میاندازن رو ماهات خیلی بهتر از لاهوتیه و دستش هم سبک ...

دستگاه معاینه رو کی میزاره ؟ 

الان دکتر لاهوتی بهم دارو داده بعد میخواد سونو کنه چجوری میتونم با نصر بردارم ؟ 

متاسفانه ویزیت نمیکنه نصر ، همون لاهوتی و علیرضایی و بقیه ویزیت میکنن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه عزیزم میخابی خیالت راحت بعدشم حتی اگه بیدار باشی هم دردی حس نمیکنی تو این اوضاع کرونا فک نکنم بیه ...

ایشالا که همینطوری باشه ...ایشالا به زودی قسمت تک تک دوستامون وشمابشه 😍😍😍

یه بار کافیه فک کنم روز ۱۰ باید بری اگه خدب باشه ۴ روز بعد انتقال میدن 

خداروشکر

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
شما چند سالتونه؟؟من ۳۶ و ۷تا جنین شد. ممکنه به سن ربط داشته باشه تعداد تخمک ؟؟

عزیزم من ۲۵سالمه و۸تاتخمک داشتم بستگی داره بدنتون به داروچطوری جواب بده ...ایشالا  با اولین انتقالتون مامان میشین 

حالا من موندم زایمان با بی حسی انجام بدم یابیهوشی کامل سر اولی بیهوشی کامل بودم ولی خیلی ازدوستام بی ...

من سر اولی با بی حسی بودم عالی بود اینم‌ایشالا با بی حسی انجام‌ می دم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دکتر عارفی هم تا قبل انتقال به همه میده ولی بعد انتقال گفت به همه انتقالیاش که آسپرین دیگه قطع یعنی ...

من از دکترم پرسیدم گفت آسپرین قبل انتقال برای رحم خوب نیست بعد انتقال بعدی قرار شد آسپرین بدن

خدایا شکرت

انا جون لطفا پیاممو دیدی جواب بده.من تو سیکل انتقالم جنین فریز دارم.دکتر برام ال دی و سوپرفکت نوشته..هرجا میخونم نوشته این داروها برا قبل از تخمک کشیه بنظرت.دکترم اشتباه ننوشته؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
عزیزم‌امضاتو‌به‌این‌قشنگی‌نوشتی همون‌جور‌که‌نوشتی‌همون‌جورهم‌عمل‌کن‌به‌حرفت آرامش‌خودت‌وحفظ‌کن مط ...

من همه رو سپردم به خدا الهی که برا همه مون خیر پیش بیاد اما

استرسم ناخودآگاه هستش یعنی از درون حالم خیلی بده یهو از خواب میپرم یا اصلا خوابم نمیبره... الهی که خودش دست همه مون رو بگیره

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
کاش بری باز ازمایش بدی 

دوشنبه قراره برم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍