2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
سلام مامان سوفی جان خوبی عزیزم؟ من یادمه شما در مورد کیفیت تخمک ک واکوئل دار بود صحبت کرده بودی،آخر ...

سلام عزیزم

نه واکوئل دار نبود ولی دکتر قبلیم میگفت انگار حباب داره توش

اما دکترمو که عوض کردم گفت نه چنین چیزی نیست

نمیدونم چرا اولی اینو گفته بود. بهرحال تخمکها کیفیتشون مشکل داره، اینو میدونیم...

از ۲۰ تا تخمک، ۱۴ تا جنین تشکیل شد که ۲ تاشون بلاست شدند

دکتر میگه بخاطر کیفیت تخمک هست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم چی شده؟ اگر دکتر به این نتیجه رسیده بله به نظر میاد شانس حاملگی طبیعی بالا میره  فقط میش ...

سلام عزیزم میشه خر کی میدونه راهنماییم کنه

همسرم مورفو و تحرک صفر داره

من ذخیرم نیمه الان تو سیکله لانگ هستم ld و سینافکت داده

برام  آمپول پرگووریس نوشته ۲۰ تا برای بعد. این آمپول رو شنیدین تا حالا؟؟ خارجیه ۲۰ تاش میشه ۳.۵ میلیون! 

میگفت با این ذخیره شانست کمه نمیدونم اصلا دو دل شدم برای ivf 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم میشه خر کی میدونه راهنماییم کنه همسرم مورفو و تحرک صفر داره من ذخیرم نیمه الان تو سیکله ...

سلام حتماحتماپرگوریس بزن شمام ذخیرت کمه مثل من بزارهم تعدادزیادترشن هم کیفیتشون, اره متاسفانه خیلی هست قیمتش دونه ای168تومن کاملا هم ازادهست

واقعا خداروشکر من روز چهارده صبح دادم هفده شده بود بعداظهرش دادم بیستو شش البته بعداطهر آزمایشگاش فر ...

نه من خودم بد دادم

روز اول ك عجله كردم ي روز زودتر دادم

دفعه سوم هم ٤٨ساعت بعدش جمعه بود و ازمايشگاه بسته

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
جواب منو ندادین ☹☹☹

AMH

یا بعضی وقتا Anti muleria hormon 

یه چیزی تو این مایه ها اگه اشتباه نکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزدلم روز شانزدهم 

سلام عزیزم مبارکه.ایشالا نینیت سالم بیاد بغلت

همسرتون آزواسپرم بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واقعا خداروشکر من روز چهارده صبح دادم هفده شده بود بعداظهرش دادم بیستو شش البته بعداطهر آزمایشگاش فر ...

ان شاءلله مياد بالاااااا اگه ميتوني خودتو مشغول كن بهش كمتر فكر كني

هممون داغون ميشيم اخر با اين همه فكر و خيالمون 

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
به منم گفتن چهارشنبه بیا اگه بخواد سونو کنه ب نظرم زوده سونوی واژینال هم چیزی نمیبینن؟

عزیزم من نمیدونم موعد ازمایشت کی بود. ولی برای من گفت دو هفته بعد از مثبت شدن بیا

شما هم که عددت نرم نرم داره میره بالا به نظرم دو هفته بعد از مثبت شدن قطعی برو

عزیزم من نمیدونم موعد ازمایشت کی بود. ولی برای من گفت دو هفته بعد از مثبت شدن بیا شما هم که عددت نر ...

سلام عزیزم تبریک میگم مثبت شدنت رو

شما ضخامت رحمت چقدر بود برای انتقال؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اره خودمم همین فکرا رو می کنم سخته واقعاولی همسرم راضی نمیشه بازبریم. میگه بزارهمینامیگیرن. 😐😐خودش ...

آموزشی رو خوب گفتی 😂آره واقعا مردا اصلا اطلاعی در این موارد ندارن ،پس دیگه به فکر نباش انشالله که با همین ها مامان میشی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ان شاءلله مياد بالاااااا اگه ميتوني خودتو مشغول كن بهش كمتر فكر كني هممون داغون ميشيم اخر با اين هم ...

آره واقعا هی میخوام فکر نکنم ولی نمیشه خدا بهمون کمک کنه کاش تو تقدیرمون خوب بنویسه ایشالله که بارداری خوبی داشته باشی شما هم گلم و همه چی برات عالی پیش بره. نظر دکترت چی بود الان روز چند انتقالی با چه بتایی؟ دکترت رضایت داره الان از بتات؟ نگفتن دلیل دیر بالا رفتنه چی میتونه باشه؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام حتماحتماپرگوریس بزن شمام ذخیرت کمه مثل من بزارهم تعدادزیادترشن هم کیفیتشون, اره متاسفانه خیلی ه ...

مرسی مهربون جون شما باز ذخیرت بهتر از منه

آخه اینجا هر کی رو دیدم یا گونال زده یا سینال اینو نشنیده بودم

شما هم پرگووریس زدین؟ چند تا؟ 

مال من ۱.۲۵ هستش  کمه پس.. یعنی تا درمان نشم سیکلو شروع نمیکنن برام؟

عزیزم ذخیره یه چیز مادرزادیه و درمانی نداره یعنی کسی که ذخیرش نیم هم باشه درمان نمیشه فقط دارو های تقویتی بخور کیفیت تخمک هات بالا باشن

سیکل هم بخاطر ذخیره کنسل نمیشه