2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
من ۲۳ سالم بود و ازمایشم اینطوری شد سونوی منم همه چی نرمال بود.اگه هزینش براتون مشکلی نداره محض اطمی ...

هزینه مشکلی نداره اما خب جواب cvs نیومده هنوز نمیدونم چکار کنم

تا چند هفته میشه سل فری داد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چه سایتی خرید میکنی؟ همه سایت‌هایی که چیزهای گوگولی میفروختن دیگه چیزی ندارن 😔

من راستش بیشتر خریدام و  حضوری میرم انلاین فقط از دیجی کالا میخرم ...خواهرم از اینستا سفارش داده بود چند دست ...شماهم ایشالا چندوقت دیگه جنسیت فندقت مشخص شد ایشالا کروناهم کمتر نیشه یه دفعه ای برو یه فروشگاه سیمسمونی بزرگ همه رو باهم بخر ...منکه نمیتونم برم چون هرچی میبینم میخوام شوهرم نمیذاره 😕میگه اضافه میمونه 😐

درود شب خوش عزیزم ۱۲ هفته دادم ازمایش و اما جوابش هنوز نیومده دعا کنید به امید خدا سالم باشه🌸🌸 ا ...

عزیزم منم سلفری دادم گفتن نهایت دوهفته بعد ان تی میتونید سلفری بدید من یه هفته بعد ان تی سلفری دادم 

درود شب خوش عزیزم ۱۲ هفته دادم ازمایش و اما جوابش هنوز نیومده دعا کنید به امید خدا سالم باشه🌸🌸 ا ...

ممنون گلم، انشاءالله که نی نی سالم بیاد بغلت، جوابش اومد منو بی خبر نزار، کاربری بود امروز می گفت جواب سلفریش اومده کاربری @ملیکا1 بودن نمی دونم چرا آبی رنگ نمیشه صداش بزنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم منم سلفری دادم گفتن نهایت دوهفته بعد ان تی میتونید سلفری بدید من یه هفته بعد ان تی سلفری دادم& ...

ممنون عزیزم

به امید خدا دوران راحتی و بگذرونی و نی نی و بغل بگیری🌸