2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045288 بازدید | 684449 پست
عزیزم ببین اگر ویاگرا واژینال پیدا کنی و با تجویز دکترت مصرف کنی، خیلی به بالا رفتن ضخامت رحم کمکمیک ...

ممنون عزیزم یعنی هر چیزی ک فکرشو بکنی استفاده کردم دکترمم خودش تعجب کرده بود

اتفاقا تاحالا اینی ک گفتی رو استفاده نکردم حتما ب دکترم میگم

بله ممنون میشم بگی 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام عزیزم خوبی نینی خوبه ...عزیزم شما برای نینی چند دست لباس سایز  صفر ویک گرفتی ؟

منوهنوز خرید نکردم‌چون تعطیلاته ولی ۳تا ۰تا۳ گرفتم با بادی ۴ تا هنوز خرید نکردم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از چه روزی باید بخورم؟ فعلا پریود نشدم

دکترمن‌ازروزسوم‌پریودی‌میده

روزی‌دویاسه‌تابخور

دکترمن‌۳تامیگه‌درروز

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم ببین اگر ویاگرا واژینال پیدا کنی و با تجویز دکترت مصرف کنی، خیلی به بالا رفتن ضخامت رحم کمکمیک ...

میشه بگی ویاگرا رو از روز چندم و چجوری و چندتااستفاده کردی؟

الان زدم گوگل انگار قرص خیلی موثریه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
به سلامتی عزیزم پیش کدوم دکتری ؟

من‌قزوینم

دکتراعتماد

متاسفانه‌اعتمادهم‌نمیتونم‌بکنم‌بهش😂😂😂😂

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنونم عزیز دلم  خودمم هنوز تو شوکم باورم نمیشهه😍😍😍😍

عزیزم تبریک میگم 

انشاالله بارداری خوبی داشته باشی 

مشکلتون چی بود عزیزم ؟چندسال منتظر بودید؟

راستی گلم امروز به نیت شما سوره مریم خوندم ایشالا که نی نی رو سالم بغل بگیری

میشه بگی ویاگرا رو از روز چندم و چجوری و چندتااستفاده کردی؟ الان زدم گوگل انگار قرص خیلی موثریه

من استفاده نکردم اصلا، از کسانی که مشکل بالا نرفتن ضخامت داشتن شنیدم. واژینالش هم هست ولی قدیمتر که نبوده بعضی دکترها هم‌ن خوراکیها رو میگفتند واژینال استفاده کنند

از دکترت سوال کن عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه عزیزم سقط شد دو هفته بعدش

ای وای چرا سقط شد🥺

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
درست لانه گزینی نکرده بود متاسفانه یک کم لک بینی هم داشتم وقتی مثبت شدم

متاسفم عزیزم😔 ایشالا بزودی نینیت میاد🙏🧡

من بعد از مثبت شدن دوبار لک دیدم دلم خیلی گرفته

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
جاریم هفته ۳۳ هستش اونم ۲۹ بود دکترمون یکیه ب اونم گفتن نیازی به سرکلاژ نیس .چقد ماها گناه داریم کم ...

اشکالی نداره پس فکرتو در گیرش نکن هیچی نمیشه. تازه یکی  از دوستام سونو ان تی گفته بود ۲۹ بعد رفت واژینال ۳۷ بودش. گاهی وقتا سونو شکمی کمتر نشون میده ولی در اصل بیشتره انشالله شما هم جز همون دسته ای

سلام دوستان  برای انتقال ضخامت رحم باید چقدر باشه؟ از چند روز قبل از انتقال آمپول پروژسترون ر ...

عزیزم دکتر من میگفت از ۸ تا ۱۳ باشه انتقال میدیم. پروژسترون بستگی به جنینت داره مثلا من جنینم ۵روزه بود از ۵ روز قبل انتقال بهم پروژسترون دادن