2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045236 بازدید | 684439 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه  گلم مگه کشکیه راحت تمام بشه  هیچ کس تا حالا به خاطر پانکچر یائسه نشده  والا فشا ...

هیچ چیزقطعی نیست عزیزم!من رحمم سالم بود و پارسال میکرو انجام دادم، متاسفانه همین چن روز پیش برای سونو چکاپ رفتم و دکترم از تعداد کم فولیکول هام تعجب کرد،سونوی بعدی متوجه شدم ک آندومتریوز شدید گرفتم

داروهای هورمونی که برای تخمک گیری استفادهکرده بودم این بلا رو بسر من اوردن

من دومی رو دکتر بهم داد بعد از پانکچرم  دز ۴۰ خیلی خوب بود اصلا حساسیت زا نیست البته بدن با بدن ...

خوب خداروشکر

یه چیز بگم بخندی. الان دیدم اون قبلی که میزدم همون اولی بود 🤣

البته من بیشتر حساسیتم به امپول پروژسترون بود 

بچه ها نمیشه عکس گذاشت  یه سوال ذخیر تخمدان رو با چه نمادی نشون میدن که نگاه کنم بهتون بگم ببی ...

Amh یا anti mullerian hormone 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم مهربونم انشالله 🤲🤲🤲🤲 شماهم باردارید یا منتظر جواب انتقال؟؟

خواهش می کنم گلم، من هنوز انتقال ندادم، منتظر جواب pgd جنین هستم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم اسم کاربریمو عوض کردم گلم من دیروز تخمک کشی شدم ۱۲تا تخمک داشتم گفتن امروز زنگ بزن جوابتو ...

گلم سلام یه سوال

مگه نمیگن نمیشه نام کاربری عوض کرد شما چجوری عوض کردین میشه بمنم بگید 🙂😊

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم سلام. جواب سلفری رو گرفتی؟ انشالله همه چی خوب باشه. فکرم پیشته، تونستی یه خبر از خودت و نی نی ...

آره لی لا جان گرفتم.بچه مون که دختر گله  

ریسک فاکتورا همه لو ریسک هستن.تو نت که نوشته معنیش یعنی نرمالن.امروز میرم ویزیت.ممنونم که پیگیری عزیزم🙏

خدایا شکرت