2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045235 بازدید | 684439 پست
عزیزم بخدا باورم نمیشه منم بعد۳سال بی بی چک مثبت ببینم رویای دست نیافتنی شده بود برام اخه من شب ۶،۷ ...

عزیز دلممم من شوخی کردممم. این چه حرفیه. ایشالله مثبتهههه 

میفهمم چی میگی عزیزم. منم اون روز همین حالو داشتم       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاللللللله🤲🤲🤲 برام دعاکن 

🤲🤲

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
Pdxane Noxprin داروخونه دومی رو داشت اینو خریدم. البته اینم ایرانیه، ولی فکر کنم پی دیکسان خارجی با ...

مرسی دارچین جون. الان نگاه کردم مال منم noxprin 40 بود. همینایی که سه تا سه تا بهم وصلن جعبه اش دوازده تاییه. همینه دیگه آره؟ البته قبلش البرز داشتم یه چند روزه اینو میزنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
میتونی بری زیر نظره یه دکتره طب سنتی به نظرم خیلی بهتر جواب میگیری

یبار رفتیم قم دوبارم شهر خودمون ولی بی نتیجه بود

شما کسیو میشناسی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ماماناسلام از۷ صبح اشکم بندنمیاد😭 بی بی چک روز۱۲ چقدر قابل اعتماده من ۲۷ آبان انتقال دادم ساعت ۱ ...

عزیزم حتما مثبتی یه درصدم شک ندارم چون یه خانمی اومده بود مرکز هول بود روز ۱۲ رفته بود آز داده بود مثبت شده بود دکتر گفته بود بهش از روز ۱۰تا۱۲ کامل معلوم میشه ولی تو هر چیزی احتمالات هست ماهم برای همین میگیم روز۱۴ ک قطعی باشه وگرنه از روز۱۲ کامل مشخص میشه

مبارکت باشه عزیزم

توروخدا برامنم دعا کن آندومترم بره بالا

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ادریاناجون زینب جون نورو خدا بگید چقدر این میتونه درست باشه؟؟  شیاف پروژسترون تاثیری تومث ...

سلام عزیزم به سلامتی ان شاالله مامانی 

نه پروژسترون هیچ ربطی نداره

ان شاالله روز 14 هم با بتای تپل میایی😍😍😍

خیلی ممنون عزیزم ازجوابت, خیلی میترسیدم تموم بشه. ولی برای جلوگیری از کم شدن بیشتر داروهای تقویتی او ...

نه گلم اصلا تمام شدن و نشدن ذخیره ربطی به تقویت کردن و اینا نداره

به هیچ وجه مکمل ها رو سرخود نخور عزیزم، فقط با مشورت پزشک، اون مکمل ها اگر تاثیر کنه فقط ممکنه کمک کنه کیفیت تخمک خوب باشه، همین و نه بیشتر

عزیزم زنگ زدین مام وقت گرفتین؟زنگ بزنم چند وقت بعد بهم نوبت میدن برا دکتر نصر؟

من اینترنتی وقت گرفتم

توی مهر ماه بود که وقت گرفتم

حالا آذر بهم داده

و خدایی که به شدت کافیست.
من اینترنتی وقت گرفتم توی مهر ماه بود که وقت گرفتم حالا آذر بهم داده

بهتون گفتن پریود شدین برین

یا خودشون یه تاریخ گفتن؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی دارچین جون. الان نگاه کردم مال منم noxprin 40 بود. همینایی که سه تا سه تا بهم وصلن جعبه اش دواز ...

آره عزیزم. الان اینو استفاده میکنی اوضاع کهیرهات تغییری نکرده؟ اون Pdxane رو هم میخوای امتحان کن.

نه گلم اصلا تمام شدن و نشدن ذخیره ربطی به تقویت کردن و اینا نداره به هیچ وجه مکمل ها رو سرخود نخور ...

اهان باشه عزیزم فردا قراره برم کارت جنین بگیرم وببرم دکترحتمامیپرسم ازش. دعاکن جنین های خوب وبیشترتشکیل شن. 

خداگل پسرتوواست حفظ کنه انشالله راستی شیرت چطورشد؟ چیکارمیکنی؟