2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684468 پست
اهان باشه اگرتونستی میشه عکسشوبزاری ببینم؟ ببخشیدزحمت میشه

باشه‌عزیزم

صبح‌برات‌میفرستم

الان‌‌‌خاموشیه😂

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم‌انشالله‌به‌ماه‌انتقالت‌رسیدی ازشروع‌پریودی‌۲تا‌یا۳‌بخور‌فرتیل‌سی‌ام‌ بزارقشنگ‌تاثیربزاره.. ...

اهان باشه پس از روز انتقالم 2تابخورم روزانه, مرسی که گفتی گلم. این چه تاثیر داره واسه رحم؟ 

اره راست میگی فقط توکل بخدا تا خدا بخواد چیزیمون نمیشه دعاکن چیزی نباشه فشارخونمم الانم درگیراون شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سی ام منظورت فرتیل سی ام هستش؟  به این زودی تموم نمیشه نگران نباش ، اولش پریودها زیاد میشه ...

اره منظورم همون فرتیل سی ام هست خخ مخفف کردم. 

وای یعنی پس پریودم قطع میشه به مرور خدا خودش حافظمون باشه. فالله خیرحافظا

باشه‌عزیزم صبح‌برات‌میفرستم الان‌‌‌خاموشیه😂

باشه عزیزم دستت دردنکنه میبینم صبح. 😊😊😘😘😘

بنظرت کارخوبیه تایکسال برای جلوگیری از کم نشدن بیشترذخیره اوا بوست وفرتیل ایدو dheaبخورم روزی یدونه؟؟ من ازبعدپانکچرم دارم میخورم

میشه عکس بدی

عزیزم‌صبح‌میدم..الان‌خاموشیه

البته‌اگه‌داشته‌باشم

بعدشم‌شرکت‌هاش‌فرق‌داره‌لابد

من‌دوسری‌گرفتم

یسری‌اول‌سیکل‌‌ازقزوین‌گرفتم‌توکیسه‌پلاستیک‌کوچیک‌بود

روزانتقال‌ازبیمارستان‌گرفتم‌ورقه‌بود

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنونم گلم. تو چیکار کردی؟ کی انتقال میدی؟ 

من یکبار دیگه میخوام وارد سیکل بشم و جنین هام رو بیشتر کنم ، بعد میرم پیش دکترم که فیبرومهام رو عمل کرد که لازم باشه قبل انتقال هیسترو کنم برا رفع چسبندگی ، راستی مهربون جون ما تو تلگرام برای ذخیره پایین ها گروه داریم  ، اونجا تبادل نظر می کنیم ،  هر زمان لازم داشتی تو این گروه عضو بشی بگو لینک گروه رو برات بفرستم عزیزم 

باشه عزیزم دستت دردنکنه میبینم صبح. 😊😊😘😘😘 بنظرت کارخوبیه تایکسال برای جلوگیری از کم نشدن بیشتر ...

والا‌نمیدونم‌عزیزم

اینواززینبی‌بپرس

امافکرنکنم‌بی‌تاثیرباشه

من یکبار دیگه میخوام وارد سیکل بشم و جنین هام رو بیشتر کنم ، بعد میرم پیش دکترم که فیبرومهام رو عمل ...

باشه گلم لطف داری چشم حتما, یعنی میخوای واسه سومین بارپانکچرشی؟ دکترت چیزی نمیگه؟؟ امپول پرگوریس میزنی؟ 

باشه گلم لطف داری چشم حتما, یعنی میخوای واسه سومین بارپانکچرشی؟ دکترت چیزی نمیگه؟؟ امپول پرگوریس میز ...

رفتم دکتر ، دکتر نصر که خودشون ویزیت نمی کنن ولی قبلا گفته بودن به خاطر سنم اشکال نداره فاصله پانکچرهام کم باشه ، دو ماهش پشت هم بود الانم دو ماه استراحت دادم  ، آره اگه بشه بازم پرگووریس میزنم 

باسه گلم خیلی ممنون. انشالله بزودی یه نی نی نازباجنسیتی که میخوای خدابهت بده

قربونت

برامن‌اصلا‌فرق‌نداره

فقط‌سالم‌باشه‌وازشرمندگی‌پسرم‌دربیام

رفتم دکتر ، دکتر نصر که خودشون ویزیت نمی کنن ولی قبلا گفته بودن به خاطر سنم اشکال نداره فاصله پانکچر ...

اهان انشالله عزیزم برای شماچندهزینه میگیرن؟؟ اینجاگرونه من تاحالاباداروها13تومنی خرج کردم اینسری هنوزهزینه فریزوانتقال مونده