2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045224 بازدید | 684438 پست
سمر جون بخدا انوکسا رو خودت میتونی بزنی دختر چیزی نیست توان شاء الله قراره مامان شی و نه ماه این امپ ...

اره خیلی طولانیه زدن این امپول میخوام شانس خودمو امتحان کنم انشالله که بتونم واقعا. ولی اصلا رو زدن پروژسترون نمیتونم حتی فکر کنم چون هم خالی کردن دارو و هوا نداشتن داره و هم پشته سخته. راستی مرسی از دلگرمیت عزیزدلم

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا ابالفضل این نه ماه باهامونه؟ پروژسترون چی؟ بچه ها پروژسترون در چه صورتی جاش سفت میشه؟ من دیشب ه ...

اگه مشکل انعقادی داری بله تا نه ماه یارویاور ماست .پروژسترون هم تاسه ماه

دیشب زد وسط سنگممم (بخاطر پروژسترون پشتم سنگ شده) 😢😁😂 یعنی گریممم گرفتاااااا ، بنده خدااا نمیدونه ...

چند روز از انتقالت گذشته؟ 😀 چند تا زدی تا حالا؟

ببین هر چی به قسمت بیرونی باس.ن نزدیک تر باشه بهتره. اونجاها ظرفیتش تکمیله الان؟ 😀

اوففف نی نی سایت از باس‌ن ایراد میگیره 😏

ای جانم. خدا حفظشون کنه دلم غش رفت. احتمالا میخواسته برآورد کنه ببینه میتونه یه طبقه دیگه هم روش بسا ...

خخخخخخخخخ..... 

دقیقا...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم اگه خوب بشه موردی نداره.....  موقع بلند شدن با آرامش بلند شو.....  نگران نباش. ...

ممنون آناجون😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره خیلی طولانیه زدن این امپول میخوام شانس خودمو امتحان کنم انشالله که بتونم واقعا. ولی اصلا رو زدن ...

بخدا تو میتونی .زدی بیا خبرمون کن.دیگه هیچ کس اندازه من ازامپول نمترسه فک کنم .من تونستم تو نمی تونی؟ باراول برا ای یوای که رفتم امپول بزنم گریه کنان رفتم .اما الان سومین انتقالمه منو کلی امپول

نه دوتاش هم پروژسترون هم انوکسا شبی یدونه دارم

عزیزم سعی کن با هم نزنی..... 

حداقل دو ساعت فاصله بنداز..... 

تو بیمارستان با هم زدن اما خودت میتونی تغییر بدی..... 

یکیو صبح بزن یکیو مثلا شبا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان من امروز رفتم دکتر روز هشتمم بود سونو کرد گفت جواب نداده به اچ ام جی، روزی چهارتا می ز ...

ای واااای ،آخه چرا اینطور میشه ؟انشالله که پرگووریس تاثیر گذار باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بخدا تو میتونی .زدی بیا خبرمون کن.دیگه هیچ کس اندازه من ازامپول نمترسه فک کنم .من تونستم تو نمی تونی ...

عزیزم الهی بحق علی اخرین داروهات باشه و ثمرش اینسری یه نی نی ناز باشه اگه دوقلو هم دوست داری دوتا بشه برات بحق علی

عزیزم سعی کن با هم نزنی.....  حداقل دو ساعت فاصله بنداز.....  تو بیمارستان با هم زدن اما ...

بیمارستان قبل انتقالم فقط پروژسترون زد انوکسا نزد ولی دکتر بهم نوشته هردو شب یعنی نوشته شبی یک عدد پروژسترون و شبی یک عدد انوکسا. بعد من چون خودم نمیزنم سختم میشه دوبار یکیو خبر کنم تا قبل اینم میرفتم بیرون میزدم ولی الان که انتقال دادم چون پله دارم میخوام نرم بیرون. مگه اینکه بتونم خودم انوکسا بزنم که دوساعت فاصله بدم از این به بعد

ببین زنگ بزن برای پس فرداش وقت بگیر بگو راهم دوره اول وقت اسمتو مینویسه بعداول وقت بری مثلا قبل از 3 ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مرسی عزیزم انشالله شما هم بتات مثبته و میای خبر میدی دلمونو شاد میکنی. چندتا انتقال دادین شما کجا هس ...

ممنون عزیزم.اما به دلم نمیزنه مثبت بشه. دفعه دوممه .نمی‌دونم روح آدم آسیب میبینه .من یزد آقای افلاطونیان 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم