2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
لطف داری خانومی .ممنونم خدا به مادر شما هم سلامتی بده .نگران نباش مامان بزرگ منم رحمشو دراوردن اونم ...

اره میدونم چی میگی چقدرشرمندگیش واسه مامیمونه, کاش خدابچه بده دل اونهاشادبشه. معلومه شما هم وابسته مادرتی خداسلامتی بده ومثبت شی دلش شادشه. 

ممنون عزیزم ازدعات خداکنه حالش خوب بشه

دیگه سعی کن بشینی خونه جایی نری، آفرین دختر خوب فکر نکنم رقص ایرادی داشته باشه فقط حرکتایی که فکر م ...

اتفافا من تو خونه پیدا روی میکردم..... 

خخخخخخخ..... 

سخت نگیرین...... 

فکر کنین تردمیله دیگه رو یه متر وقتی میشه پیاده روی کرد تو یه آپارتمان چرا نشه؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@لی_لا1     @bopo     دوستای گلم شما شکمتون در چه حد بزرگ شده؟ برای من مشخص ...

سلام عزیزم . من بعضی روزها حس میکنم کوچیکتر میشه و بعضی روزها میگم نه اوکیه . نمیدونم والا 

الان دو روزه زیر شکمم سمت چپ درد میکنه بیشتر وقتی تغییر وضعیت میدم نمیدونم برم دکتر یا نه . شما هم داشتین تا حالا این حالت و ؟

انشالله عزیزم مامانتم خوب میشه انقدر به خودت استرس نده منم امروز رفتم دکتر فقط یه امپول بهم داده اگه ...

شما هم داخل سیکل پانکچر هستید ؟آمپول النوا بهتون داد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
باهمیم دیگه .سه شنبه انتقال داشتم.خدا خودش ختم به خیر کنه ان شاء الله 

عهه با همیم😍 ۴ آذر میری واسه ازمایش؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام  آنا جان من تقریبا ۴۰ روز پیش پانکچر کردم از اونموقع سوزش گرفتم ده روزم دکتر بهم انتی بی ...

والا من یادمه چند روز قبل انتقال سوزش شدید گرفتم دکتر بهم پماد داد...... 

یعنی حتی با اینکه انتقال داده بودم پماد استفاده کردم..... 

از این بالا پایین شدن هورمونام میتونه باشه... 

شایدم خشکی دارین یعنی بعد نز دیکی بیشتر اتفاق میفته؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله عزیزم مامانتم خوب میشه انقدر به خودت استرس نده منم امروز رفتم دکتر فقط یه امپول بهم داده اگه ...

الهی امین عزیزم, ایشالله هردومامان شیم. میگم واسه من تست کرونا ننوشتن چرا؟؟ 🤔🤔

دعاش کن عزیزم. ممنون دارم سعیمومیکنم ازفکروخیال بیام بیرون

اره میدونم چی میگی چقدرشرمندگیش واسه مامیمونه, کاش خدابچه بده دل اونهاشادبشه. معلومه شما هم وابسته م ...

حتما خوب میشه عزیزم .برا سلامتی مادرتون صلوات میفرستم .ان شاء الله بزودی زود بیاین از سلامتی مادرتون وخوشحالی بابت نوه دار شدنشون بگین 

انتقالتون منفی شد بعدش؟ اگر اره میشه بگید مشکل ناباروریتون چیه

آره منفی شدم ، مشکلمون مورفولوژی صفر هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میدونی عزیزم چون برای باردار شدنم سختی کشیدم هردفعه روی یه چیزی حساس میشم😶😶😶 خدا کمک هممون کنه جو ...

میفهممت عزیزم..... 

منو نبین الان انقدر ریلکس دارم میگم وقتی تو اون شرایطی اصلا یه حال دیگه داری.....