2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
نازنین جون من که از اول بارداریم خودم همه کارامو انجام دادم همسرمم کمکم میکرد انجام بده فقط اروم و ک ...

اره بستگی به شرایط داره الان صبح تاحالا سرمیز نشستیم پسرم دوتاکلاس داشت کمرم وپهلوهام  شدید درد گرفته دراز کشیدم ...منم کارامو مجبورم خودم انجام بدم چون بیشتر اوقات همسرم سرکاره ولی ازاین به بعد باید ازپسرم بیشتر کمک بگیرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم دکترگفت که فعلا غربالگری بیا بعد ریداکت.گفت شاید خودش رشدش متوقف شد تااون موقع صبرکنیم

اهان انشالله هرچی خیره واست پیش بیاد ونی نی هاگلت روسالم بغل بگیری. وزنت نرماله؟؟ خخخ من دوقلوداشته باشم میترکم چون خودم کلی اضافه وزن دارم

منم خودم کارهام رو میکنم. فقط راستش آشپزی برام سخته چون مدت بیشتری سرپا وایمیستم. کمرم درد میگیره. ه ...

اره واقعا سخته کاش یکی بود برامون اشپزی میکرد 😄من مجبورم وگرنه پسرم دریخچالو بازمیذاره فقط نون وماست میخوره 

تومل به خدا و انرژی + الان تنها کاریه که میتونی انجام بدی عزیزم.....  پیشاپیش تولد جوجه هات مب ...

خییییلی ممنون عزیزم❤🧡💛

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

وای عزیزم زیادکارنکن البته منم عین خودت وسواسیم وهی جارومیزنم دیگه نمیدونم توزمان سیکل بده یاخوب؟ از ...

اره واقعا باید یکم بیشتر حواسم به خودم باشه ...زیاد به رحمت فشار نیار دیگه کارای سبک انجام بده شماهم ...ایشالا ایندفعه کلی جنین باکیفیت تشکیل میشه براتون وبا اولین انتقال مامان یه جفت نینی نازمیشی 😍

سلام گل خانوم خوبی؟ وای این دکتره چه ماه هستش اخلاقش, معلومه ادم مومنی هست.  شنبه ویزیت شدم گف ...

عزیزم بله یخچالین.... 

عزیزم دز دارو خاص هر رده اصلا نمیشه مقایسه کرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره واقعا باید یکم بیشتر حواسم به خودم باشه ...زیاد به رحمت فشار نیار دیگه کارای سبک انجام بده شماهم ...

اره گلم بیشترمواظب خودت باش باهزار زحمت کوچولوت نازکرده اومده. ویار هم داری؟ 

انشالله عزیزم خیلی دعاکن اینبارنتیجه خوبی بگیرم وراحت شم ازاینهمه استرس ورفت امددکتر.. توبارداری خدازوداجابت میکنه واسه هممون بخواه. 

اره واقعا سخته کاش یکی بود برامون اشپزی میکرد 😄من مجبورم وگرنه پسرم دریخچالو بازمیذاره فقط نون وماس ...

ای جونم خدا حفظش کنه. آره دقیقا خیلی سخته. من وسواس هم دارم همون لحظه که آشپزی میکنم اگه یه قطره بچکه رو گاز، باید قابلمه رو بردارم گاز رو تمیزکنم و بعد ادامه آشپزی. یه دونه قاشق نمیذارم کثیف بمونه. طاقت ندارم یه عالمه ظرف جمع شه بعد بخوام بریزم تو ماشین ظرفشویی، دولا راست شدنشم از طرفی سخت تره. واسه شستن ظرف هم کلا پای ظرفشویی هستم. الانم یه کم سرپا وایمیستم قشنگ کمردرد میگیرم. خیلی از فامیل هامون رو میشناسم که تو ماه بالا حتی میرفتن شالیزار سر زمین هاشون کار میکردن. نمیدونم ماها چرا این شکلی شدیم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وایییی انا جان یعنی منم ازامروز که توسیکلم نباید جا رو اینها بزنم؟؟؟ وای من گذاشتم همه کارام امروز خ ...

عزیزم قبل پانکچر اصلا جارو کشیدن خوب نیست.... 

ریسک تورشن تخمدان هست..... 

عیبی نداره بعدا تمیز میکنی.... 

جارو رو بگو همسرت بکشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره گلم بیشترمواظب خودت باش باهزار زحمت کوچولوت نازکرده اومده. ویار هم داری؟  انشالله عزیزم خی ...

اره واقعا بعد سه سال سختی واذیت خدا برام نگهش داره ...چشم عزیزدلم حتما دعات میکنم ایشالا اینبار نتیجه میگیری ‌..من یه برگه دارم لای قران اول سوره یس گذاشتم چله ی یس  که خونده بودم اسم شماهم هست خونده بودم برات ...فک کنم بیشتر از ۱۰تا از لیست مامان شدن 😍😍😍ایشالا شمارو هم جز مامانا علامت میزنم 😍😍

عزیزم قبل پانکچر اصلا جارو کشیدن خوب نیست....  ریسک تورشن تخمدان هست.....  عیبی نداره بع ...

واییی الان یعنی بدشده؟؟ من هنوز دارو رونزدم ولی جارو امروز یه خورده کشیدم. مثلاخواستم تمیزکنم همه چی اوکی شه. ببخشیدتخمدان چی میشه؟؟