2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه جانم سومین انتقالمه .میدونی هروقت یاد حرف مادرشوهرم می افتم اتیش میگیرم .چرا خدا به منو امثال من ...

به حرف بقیه اهمیت نده 

زودم باردار میشدی میگفتن مگه زودپزی 😂😂😂

ولی در کل بنظرم نباید کسی از روند درمانمون با خبر باشه 

اینطوری واسه آرامش خودمونم بهتره 

من که این سری حتی به مامانمم نگفتم 

منم بار چهارممه 

خداجونم شکرت       
انشاءلله مثبتی عزیز دلم  فردا آزمایش داری؟

آره عزیزم میترسم.دفعه اول منفی شد .اینسری میترسم دوباره منفی بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ان شاء الله همگی مثبتیم .شما دارچین لوبیا پلو ادرینا اگه اشتباه نکنم .سزاز .منم بین شما عزیزان

وای خدا با این اسم هامون. فکر کردم میخوای بپرسی شما دارچین تو لوبیا پلو میریزی  سالاد سزار میخوری؟ یه لحظه ترسیدم که وای من دیروز لوبیا پلو داشتم توش یکم دارچین داشت نکنه ضرر داشته    آخه اون دوستمون هم درباره عدسی پرسید، من الان عدسی خوردم یه سکته خفیف هم اینجا زدم   

چرا دکتر من نگفت اینو؟ من اتفاقا گفتم بذار اون ته مه ها تمیز و مرتب باشه کاری نکردم    

😂😂😂 منم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
چرا دکتر من نگفت اینو؟ من اتفاقا گفتم بذار اون ته مه ها تمیز و مرتب باشه کاری نکردم    

دارچین جان متاسفانه دکترا چیزی نمیگن .منم قبل پی ارپی ...الان متوجه شدم که نباید رابطه میداشتم .حتی ازدکترم پرسیدم چیزی هست که باید رعایت کنم استراحت کنم ؟ هیچی نگفت

زینب جان ببخشید عزیزم میشه جواب منم بدی؟ من تازه وارد سیکل انتقال جنین فریز شدم سیکل لانگ بدون قرص ا ...

@زینبی_بابا    

عزیزم دوستمون رو راهنمایی میکنی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای خدا با این اسم هامون. فکر کردم میخوای بپرسی شما دارچین تو لوبیا پلو میریزی   سالاد سزار می ...

منم جمله رو دو بار خوندم تا فهمیدم😂😂 اسم‌منم ادریاناس ، مینویسید ادریناا شک میکنم خودمم یا نه😂😂😂

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
چرا زدم منفی شد😭

🙁🙁 فردا برو ازمایش ایشالا مثبت میشه

آره عزیزم میترسم.دفعه اول منفی شد .اینسری میترسم دوباره منفی بشه

حق داری همه ما اینطوری هستیم 

من که این سری میخواستم بی بی چک بگیرم قبل آزمایش بی بی بزنم 

حداقل تو ذوقم نخوره 

باورت میشه دیگه از این بی بی چک قطره ایا بدم میاد 

بی بی چک خودکاری هم پیدا نکردم حداقل تنوع بشه برام 😂

ولی از ته دلم دعا میکنم انشاءلله مثبت باشی ، به نیتت ده تا صلوات فرستادم عزیزم 💜

خداجونم شکرت       
دارچین جان متاسفانه دکترا چیزی نمیگن .منم قبل پی ارپی ...الان متوجه شدم که نباید رابطه میداشتم .حتی ...

کلا انگار نظرات دکترها خیلی با هم فرق داره. همه شون هم درصد زیادی کیس موفق داشتن. فکر کنم اصلا نباید نگران باشیم