2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045237 بازدید | 684440 پست
من pcoشدید بودم ماه به ماه پریود میشدم الان چندین ماهه که وزنم کم کردم از شدید بودن اومده بیرون و فق ...

نمیدونم از شدید بودن چیزی نگفتن فقط میگن pcoپلیکیستیک اصلنم پریود نمیشم بلکه با قرص 

من 24البته میشه گفت چندماه مونده ب 24سال 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
سلام عزیزم  ببین گلم تنها کاری که از دست شما برمیاد پیاده روی هست و مصرف مایعات زیاد، و اینکه ...

زینب جون من هم تو سیکل انتقالم انشالله دوشنبه انتقال میدم بمنم دکتر روزی دوتا استرادیول داده ولی نگفته بود چجوری بهورم منم هردو رو همزمان صبحها میخورم و یدونه استرامارین هم داده که اونو بعد نهار ساعت سه میخورم هروز. حالا سوالم اینه من کار اشتباهی کردم استرادیول هامو همزمان دوتاشو باهم میخورم؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم اینطور فکرمیکنم چون اموزشیه هرباریکی ویزیت میکنه.  عزیزم شمام تبریزی هستی؟؟ دکترت کیه؟ ...

آره خصوصی درسته یکم هزینه هاش بیشترین ولی خوب خیلی بهترن 

من اصفهانم پیش دکتر کلانتری

نمیدونم از شدید بودن چیزی نگفتن فقط میگن pcoپلیکیستیک اصلنم پریود نمیشم بلکه با قرص  من 24البت ...

من متفورمین خارجی بهم میداد گلای وانس خیلی برام خوب بود منم ۲۴ سالمه...اگه وزنت زیاده یا چربی شکمی داری  به زورم شده کم کن کم کردن خیلی تاثیر داره رو تخمدان

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
آره خصوصی درسته یکم هزینه هاش بیشترین ولی خوب خیلی بهترن  من اصفهانم پیش دکتر کلانتری

اره خب زیاده, میشه بپرسم واسه شما چندگرفتن پانکچر وانتقال وفریز؟  انشالله که اینبارمامانی

به سلامتی عزیزم  اما من pgs رو نگفتم اصلا  چون نمونه برداری از جنین هست و اصلا برای حالت ...

سلام عزیزم یه سوال الان ماها که دی اف ای همسرامون بالاس پی جی اس خوب نیس؟ من سری پیش پی حی اس کردم کفتن جنینا سندرومی بودن اگه انتقال میدادن... من تست ژنتیک هم دادم نرمالم سنامون کمه و ارث نداریم اصلا اما دی اف ای بالاس من خیلی ترسیدم. الان دوتا فریز دارم میخوام بگم اونارو هم پی جی کنن اگه نمونن دوباره پانکچر کنم به نظرت نکنم؟؟ تازه گریدشون هم ab ! ازونور این ماه هم هیسترو وخراش و... میخوام بکنم گفتم حداقل این کارارو میکنم دوباره پی جی کنم و اینا با کیفیت انتقال بدم نظر شما چیه؟

اره خب زیاده, میشه بپرسم واسه شما چندگرفتن پانکچر وانتقال وفریز؟  انشالله که اینبارمامانی

بخدا یادم نیس دیگه داره میشه 3سال ک گذشته ولی من خیلی باهام. افتاد چون تخمک زیاد داشتم هایپر شدم و20روز دردآور وطاقت فرسا فقط بستری شدم  ولی خیلی فرق نکردن ولی الان هزینه انتقال 2200شده

من متفورمین خارجی بهم میداد گلای وانس خیلی برام خوب بود منم ۲۴ سالمه...اگه وزنت زیاده یا چربی شکمی د ...

چربی شکمی ک دارم ولی کم نمیشن لعنتیااااا😂😭دوسال سه سال سر کار میرفتم چند سال باشگاه رژیم ولی تکون نمیخورن 

چربی شکمی ک دارم ولی کم نمیشن لعنتیااااا😂😭دوسال سه سال سر کار میرفتم چند سال باشگاه رژیم ولی تکون ...

وای میفهممت...به زور اب میشن یعنی کیلو کیلو چربی میاد کلی گرم گرم اب میشه🤦‍♀️😅 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم تو مراکز دولتی میتونی از طرح تخفیف ۸۵ درصد دولتی استفاده کنی البته باید زیر ۳۵ سال باشی وبچه ه ...

مدسی گلم از توضیحت.....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ای وی اف تو بیمارستان دولتی هست من از یه خانمی یه هفته پیش شنیدم که پانکچر ۱۳۰۰ شده براش و انتقال۷۰۰ ...

ممنونم عزیزم....ولی دولتی ادم به کارشون اطمینان نداره

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنون عزیزم دعاکن اینبار تخکمام بیشترشن ولی برای انا جونم خوندم انگارخواستن تخمک بیشتریه معجزه میتون ...

عزیزم اصلا ناامید نباش کار خدا نشد نداره چرا اینقد ناامید حرف میزنی مگه ذخیره ی ۱/۲ کمه اخه دختر خوب؟🤨😡

تو اگه تخمک زیاد داشته باشی و کیفیت خوب نباشه به چه دردت میخوره این استرس خوب نیست برات.. خودتم که نزدیک امام رضایی خوش به سعادتت از خود آقا بخواه باور کن جواب میگیری آقا خیلی مهربونه

مطمئنم این بار مامانی😍😍 آره گلم دکترم موسی پوره توکل به خدا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
کاش گرم گرم آب میشد 😂😂😭😪

سلام عزیزم خوبی؟ تو پست هاتون دیدم شرایط من مشابه شرایط شماست 😊 منم ۲۴ تا تخمک داشتم که ۱۸ تاش جنین شد

میشه بپرسم گرید جنین هاتون چی بود که منفی شدین؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن