2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان . یه سوال این آمپولایی که بعد انتقال میدنو تا کی باید ادامه داد؟ یعنی کسی که آی وی اف میکنه تا اخر بارداریش باید پرژسترونو اینا بزنه؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستان . یه سوال این آمپولایی که بعد انتقال میدنو تا کی باید ادامه داد؟ یعنی کسی که آی وی اف می ...

عزیزم اگه منظورت آمپول پروژسترونه که برای من دکتر یک هفته بعد از دیدن ساک بارداری قطعش کرد به جاش شیاف دارم روزی یه دونه اما من چون دوقلو دارم تا آخر بارداری باید شیاف استفاده کنم. برای یه قلو لازم نیست تا آخر استفاده بشه 

عزیزم اگه منظورت آمپول پروژسترونه که برای من دکتر یک هفته بعد از دیدن ساک بارداری قطعش کرد به جاش شی ...

من شیاف اندومترین دارم از بعد تخمک کشب حس میکنم زیر شکمم درد میکنه از وقتی شیاف گذاشتم اینجورم.بنظرتون طبیعیه؟

یا رب العالمین
حتما ذخیره بالایی داری و تو سونو متوجه شده که فقط بهت سینال داده .فکر نکنم قبول کنن داروی دیگه ای دا ...

مرسی از راهنماییت. حتما ویزیت میشم. ماه پیشموقت ویزیت داشتم سهل انگاری یکی از مسیولای پذیرش باعث شد ویزیت نشم. اشتباه بهم گفت نفرششمی. ولی هر چی منتظر بودم صدام نمیزدن هر چی هم بهشون میگفتم محل نمیزاشتن تا اینکه دیدم دکتر داره میره و من ویزیت نشدم. بعد متوجه شدم فامیلی نفر ششم نزدیک ب من بوده اصلا اسم منو تو لیست وارد نکردن.. ماه بعدم میترسم ب قول شما داروهارو تغییر نده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من گونال زدم با هاش ام جی.تقویتی هم چون خودم مشکلی نداشتم کیوتن و اسیدفولیک۵ و امپول ب کمپلکس.شوهرمم ...

شما عزیزم ذخیرت چند بود؟ اطلاع داری تاثیر هاش ام جی بیشتره یا سینال؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من گونال زدم با هاش ام جی.تقویتی هم چون خودم مشکلی نداشتم کیوتن و اسیدفولیک۵ و امپول ب کمپلکس.شوهرمم ...

ب کمپلکس چند وقت یه بار میزدی؟

بچه ها یه سوال  با سونوگرافی واژینال میتونن ذخیره تخمدان رو بگن؟ یعنی متوجه میشن؟

سه تا راه برای بررسی وضعیت ذخیره تخمدان وجود داره ،یکی آزمایش fsh و lh روز سوم قاعدگی ،یکی آزمایش amh یا همون آزمایش ذخیره و دیگری سونوگرافی شمارش  آنترال روز سوم قاعدگی هستش ،که هرسه روش باید در کنار هم بررسی بشن ،ولی خیلی از پزشک ها به همون سونو روز دوم سوم بیشتر اعتقاد دارن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانما قرص فرتیل برایه انتقال حتما باید بخورم خواهش میکنم جواب بدین هرجا میرم پیدا نمیکنم

من نمیدونم دکتر برای چه موردی برات تجویز کرده عزیزم ولی فکر نمیکنم جزو داروهای اصلی باشه ،یه تماس با دکترت بگیر ببین چی میگه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بعضی ازبچه ها دیر حرف میزنن.دختر خواهرشوهرم ۳/۵سالشه و یکم حرف میزنه فقط.دکتر گفته اگه همه ی چیزایی ...

اینا خیلی نگرانن میخوان ببرنش دکتر. مرسی عزیزم که جواب دادی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیز این امپولای روغنی رو کسایی که آی وی اف میکنن تا کی باید ادامه بدن تا چندماهی یعنی؟ امپولایی که ...

عزیزم دقیق نمیدونم. فکر کنم تا ماه سوم روزی یکی یا دوتا پروژسترون هست بعد اون هفته ای یا ده روز یکبار یه دونه پرولوتون آمپول

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم