2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045285 بازدید | 684449 پست
واقعا تاحالا نشنیده بودم الهی که بارداری خوبی داشته باشه چندروزه گذاشته بوده حتما سه روزه بوده من ...

اینو نمیدونم ولی امید داشته باش عزیزم. ان شاالله که هر چی خیره براتون پیش بیاد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
منا که خودشون‌گفتن سوم بیا الان هم گفتن کنسل شدن.ممکنه سه روزه هم بزارن نمونه نمیدونم چیکارکنم

امید بخدا الهی برات بمونن

توی مشتاق دکتر زنان روز پانکچر ب جنین شناس اطلاع میده ک چند روزه قراره انتقال بده و اونا نظر دکتر رو یادداشت میکنن.

ولی نمیدونم علت رو میدونه یا نه حالا ضرر نداره تماس بگیر

پیگیر باش امروز

زنگ بزن جنین شناسی و بگو امروز اومدم گفتید کنسله اینقدر حالم بد شد ک یادم رفته بپرسم چرا؟ ضعیفن؟و...

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز تو رو خدا بگید هزینه هچینگ جنین تو بیمارستان بهمن چقدر هست ؟ 🙏🙏🙏🙏 اگه تو مرکز د ...

هزینه ی زیادی نداره صد و خورده ای فکر کنم یکی از حانوما گفت برا دوتا جنین مرکز تهران پرداخت کرده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
زنگ زدم میگه صبح گفتم که رشدشون خوب نبوده قابلیت انتقال ندارن روپرونده ت هنوز چیزی نیس ۳شنبه که اومد ...

فردا هم پیگیر بشو و بگو اگه رشدش خوبه چهار روزه انتقال بدید.

سلام گلم من ۵۴ کیلو بودم الان شدم ۷۰  دقیقا منم وقتی مولتی ویتامین رو میخوردم همینطور وزن اضاف ...

مرسی عزیزم راستی برای زایمان همراهت باید تست کرونا بده؟وبیهوشی از کمر یا کامل؟

امید بخدا الهی برات بمونن توی مشتاق دکتر زنان روز پانکچر ب جنین شناس اطلاع میده ک چند روزه قراره ان ...

یه شماره روبرگه بوده به اون زنگ زدم جنین شناسی نمیدونم چنده اصلا جواب میدن یانه

یا رب العالمین
اخه الان هم که زنگ زدم بد جواب میده میکه صبح هم بهت گفتن باید بلاست بشن خوب مگه اینو ازاول خودشون نم ...

عزیزم نگران نباش ، ایشالا ۳ تاش بلاست میشن و انتقال میدن🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
امید به خدا واسه خدا معجزه کردن کاری نداره ولی بعید میدونم ندیدم کسی بگه روزیازدهم انتقال منفی بود ...

من خودم روز ۱۲ منفی بودم دیگه تا روز ۱۶الکی سه بار بتا دادم ومنفی بود هرسه تاش..امیدوارم برای شما مثبت باشه عزیزم  

سلام به همگی کسایی که انوکساپارین میزنین میشه لطفا بگین برای شما جاش سفت و گلوله نمیشه؟ برای من الان ...

منم هم کبود شدم هم گلوله شده جاش. و درد هم میکنه یه وقتایی. اما هنوز تو شکمم میزنم. درد بازو خیلی بیشتره انگار

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره واقعا من حسرت به دل موندم یه دولیوان اب بخورم وتهوع نگیرم ..شمادیگه داری راحت میشی ازتهوع 😉

عزیزم لیمو ترش بریز تو اب بخورزنجبیل تازه یه کوچولو بریز برای تهوع خوبه من تاهفته۱۸ داشتم یک هفته بعد عقب انداختن دهانم شیرین بود تا حالا همه چیز حتی ترشی هم شیرین بود  بالا نمیاوردم ولی شبها خیلی احساس تهوع داشتم راستی شما اسپرین میخوری معده دردهم داری؟

یه شماره روبرگه بوده به اون زنگ زدم جنین شناسی نمیدونم چنده اصلا جواب میدن یانه

بله جواب میدن. منم داخلیش رو ندارم. به شماره مرکز زنگ بزن

مرکز 32670030

بعد عدد 4رو بزن (ازمایشگاه)

بعد عدد 1 رو بزن وصل میشه ازمایشگاه جنین شناسی