2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست

سلام خانما من امروز پانکچر شدم ۸تاتخمک داشتم.گفتن یکشنبه انتقال میدن برام.دکارم از امروز روزی ۳تاشیاف اندومیترین داره.البته امپول بود به پیشنهاد خودم شیافش کردم.

یعنی شیافت را تا ۲۱روز باید بزارم؟

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من امروز پانکچر شدم ۸تاتخمک داشتم.گفتن یکشنبه انتقال میدن برام.دکارم از امروز روزی ۳تاشیا ...

عهه عین همممم که😁😁 به من امپول پروژسترون و شیاف و سفکسیم دادن ، الان شوهرم امپولموو زد باورم نمیشه تونستیم😁 

من ساعت یه ربع به ده عمل شدم ، ساعت ۱۲ و نیم مرخص شدم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

سلام دوستان من امروز باز خراش آندومتر انجام دادم

خیلییییی اذیت شدم اینسری🤷‍♀️

سری اول اینقد سخت نبود علتش چیه؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
بچه ها من آزمایش دادم منفی بود  حالا انشاالله شروع کنم برای دوره بعدی ۶تا جنین دارم

متاسفم عزیزم

اینسری انشاالله مثبت بشی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
منم تخمکام اندازه شمابود.کی مرخص شدی؟

جنین ۳ روزه میخوان انتقال بدن پس 

من انتقالم سه شنبه است ، ۵ روزه بلاست

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عهه عین همممم که😁😁 به من امپول پروژسترون و شیاف و سفکسیم دادن ، الان شوهرم امپولموو زد باورم نمیشه ...

وای من اولین نفر رفتم‌مرکزناباروری هیچکی نبود وقتی هم‌اومدیم بیرون‌کسی نبود  

یا رب العالمین
عهه عین همممم که😁😁 به من امپول پروژسترون و شیاف و سفکسیم دادن ، الان شوهرم امپولموو زد باورم نمیشه ...

من ده ونیم عمل شدم ۲مرخص شدم یعنی انگار همش الاف بودم.شیاف چی بهتون دادن؟

یا رب العالمین

امپولابهم‌گفت روزی دوباربزن ۵۰ تا امپول بودگفتم اینجوری که سوراخ سوراخ میشم جاش هم دردمیگیره گفتم  دادن شوهرم عوض کرد شیاف گرفت.شیافتا خیلی گرونتر بود.

یا رب العالمین
وای من اولین نفر رفتم‌مرکزناباروری هیچکی نبود وقتی هم‌اومدیم بیرون‌کسی نبود    

نه مرکز ما شلوغ بود ، یه عالمه هم اومده بودن برای انتقال 

من ده ونیم عمل شدم ۲مرخص شدم یعنی انگار همش الاف بودم.شیاف چی بهتون دادن؟

شیاف پروژسترون ، شیاف ضد درد هم دادن

امپولابهم‌گفت روزی دوباربزن ۵۰ تا امپول بودگفتم اینجوری که سوراخ سوراخ میشم جاش هم دردمیگیره گفتم&nb ...

من روزی یدونه امپول ۵۰ دارم ، یه شیاف هم دارم ، صبح شیاف و میزارم ، شب امپول و مبزنم

بچه ها الان امپول پروژسترون و زدم معده درد گرفتم ، شما هم اینجوری بودین؟؟؟