2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
ممنون عزیزم..برام دعا کن...🙏🏻

چشم فدات بشم...حتما دعات میکنیم که نینی جونا صحیح و سالم بیان بغلت😘😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
وااای چه بد🥺 دلم میخواست زودتر پریود شم ببینم انتقالم کیه میگم زینب جون من عکس کیفیت جنین هامو برا ...

عزیزم من جای شما بودم میگفتم بیشتر از دو تا انتقال ندن چون ریسک سه قلویی داری و بعدش هم درد سرهای ریداکت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام زینبی جان امروز رفتم بخش جنین شناسی گفت تخمکت ضیعف بوده که از ۲۰ تا ۱۳تاش موند که اونم ۸ جنین گ ...

ناراحت نباش عزیزم ،الان دیگه جنین نداری ؟مکملی ،تقویتی قبلش نخورده بودی ؟ذخیره ت چنده ؟یعنی چی از ۲۰ تا ۱۳ تاش موند ،پوچ بودن؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیزم😘😘 چه جالب پس با خیال راحت بخورم

عزیزم این قرص هیدروکسی رو برای چی دادن بهتون؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام بچه ها الان کسی میدونه قیمت قرص فمارا(لتروزل)خارجی چنده؟؟

عزیزم فمارا همون ویتاگنوس خارجیه؟

چند هفته دادی اینو ؟

عزیزم اصلا چیز سخت و عجیب غریبی نیست

من سر بارداری اولم انقدر مشکل داشتم که الان میخونم شما نگران این ازمایش هستی برام عجیب اومد 

یعنی پیش راهی که برای نی نی دار شدن رفتید هیچه

آره گلم، اصلا ربطی نداره به استراحت عزیزم  دیگه همه جا ثابت شده عدم تحرک حتی برای مدت کوتاه چه ...

کاملا با شما موافقم

من تو بارداری از هفته ۱۱ که دردهای شدید شکمی داشتم و دکتر استراحت داد گفت بیشتر از ۱۵ نباید در روز بری حالا خونه من طبقه ۴ و محل کارم طبقه ۳ هر دو هم بدون اسانسور تازه سرکار مدام بین طبقات کار پیش میومد بالا و پایین میرفتم تا ۶ ماهگی هم نزاشتم کسی متوجه بارداریم بشه 

بعدش هم مدام لک داشتم و جفت پایین بود هفته ۳۴ هم خونریزی شدید داشتم که تا مرز سزارین رفتم اما خونریزیم بند اومد بچم هم ۳۹ هفته صحیح و سالم به دنیا اومد ۱۰ سالشه

اینا رو گفتم که دوستان خیلی بابت هر تکونی که میخورن استرس نگیرن

ان شاالله که خوب میشی عزیزم..شما پروژسترون داری؟ دکتر به من نداد زینب جون هم میگه حداقل دو هفته طول ...

ممنون خانومی. نه به منم پروژسترون نداده.گفت تخمدانات باید استراحت کنن بعد انتقال بدیم. البته من کیست هم دارم شاید اونم لاپراسکوپی کنم.

امروز رفتم سراغ جنینام گفتن شنبه بزنگ هنو معلوم نیس

اره لیاناجون تازه فکر میکردم بهتر میشم ولی حدود یه هفتس حس میکنم همه چی بو میده ازبوی غذا متنفر شدم ...

الهی😢😢 خیلی بد خودم این روزارو داشتم خدا به مامانت سلامتی بده 

ایشالا زودتر بگذره عزیزم چیزای چرب نخور اصلا چون تهوع رو بیشتر میکنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وای لیانا جون بسلامتی دیگه روزای آهری برای بغل کردن فرشتت 😍😍😍

سلام ماهک جون خوبی 😍‌

ممنوووووون بله خداروشکر دیگه آخراشه انشاالله همه باردارا به سلامتی نی نی شون رو بغل کنن و منتظرا هم زودتر مامان بشن 💙

اکو قلب میخواستی بری رفتی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم حالت خوبه؟ چند تا تخمک شد؟ انتقالت کی هست به سلامتی؟

خوبم خداروشکر ، ۸ تا تخمک شد ، سه شنبه انتقالمه ، بنظرت چند تاش جنین میشه؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍