2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من دوسال پیش تجربه ی خارج رحمی داشتم واسه همین بدجور ترسیدم مخصوصا اینکه لکه بینی دارم الان دقیق ...

درکت میکنم عزیزم اما الان فقط مثبت فکر کن❤️❤️❤️

هرچند خودم از فکرای منفی دارم سربه بیابون میزارم 😂😂😂😂😂😂

الهی عزیزم ، اخه چرا منفی شدد ، چجوریه یکی مثبت میشه یکی منفی☹

نمیدونم خواست خدا این بوده حتما .ولی هزینه ها بالاس شوهرشم باید تسه بشه که ازش اسپرم بگیرن شرایط سختی داره باز دوباره باید تو سیکل پانکچر قرار بگیره

نمیدونم خواست خدا این بوده حتما .ولی هزینه ها بالاس شوهرشم باید تسه بشه که ازش اسپرم بگیرن شرایط سخت ...

😔😔😔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من درد معده هم دارم شربت معده هم میخورم واسه سوزشش.فاموتیدین هم میخورم.وقتی تو بارداری مشکلی نداره چ ...

منم قرص پنتو پرازول میخورم برا معدم چون واقعا دردش شدیده و سوزش هم داره وقتی این قرصو میخورم واقعا خوب میشم ولی بازعذاب وجدان میگیرم میگم ی وقت بدنباشه برا نی نی البته دکترم تجویز کرده برام شماهم استفاده میکنی؟

خدانکنه این حرفارونزن انشاالله که اینوسالم بغل بگیری

قربونت برم از ته دل میخوام همتون جواب مثبت بگیرین بخدا فقط خودمونیم که همدیگه رو درک میکنیم 😔

خدایا خودت مواظبش باش
من متاسفانه بیشتر تحمل میکنم و درمان نمیکنم.یه بار که دیگه تهوعم خیلی تکرار شد دمیترون خوردم و خوب ب ...

عزیزم شما همونی بودی که مثل من غر میزدی چرا علایم ندارم منم بعدش دچار معده درد شدید و سوزشش شدم ولی قرص میخورم چون واقعا دردش غیر قابل تحمله😢

درکت میکنم عزیزم اما الان فقط مثبت فکر کن❤️❤️❤️ هرچند خودم از فکرای منفی دارم سربه بیابون میزارم 😂 ...

من اینجا تقریبا پیام همه رو میخونم افکارت قششششنگ عین خود خوده منه الان کمی بهتر شدم من 😓

خدایا خودت مواظبش باش
سلام عزیزم. اره رفتم خدا رو شکر یکی یه دونه م قلبش تشکیل شده بود فداش بشم😍😍😍😍😍 هفته پیش بکه بین ...

خداروهزار مرتبه شکر عزیزم

خیلی تو فکرت بودم☺️خداروشکر که خیالت راحت شد

طبق همون فرمول که نوشتی هم هفت هفته میشدی؟

قربونت برم از ته دل میخوام همتون جواب مثبت بگیرین بخدا فقط خودمونیم که همدیگه رو درک میکنیم 😔

منکه دیگه منفی شدم

خانمی شما چندتا جنین انتقال داده بودی؟؟؟

فریز بودن؟؟

ممنون عزیزم. همچنین کوچولوی دلبر شما. هیچکس جنسیت کوچولوت رو حدس نزده؟

نه.هیشکی بهمون چیزی نگفته.ولی من و شوهرم همش به دختر فکر میکنیم.فکر میکنیم دختره.اما اگر پسر هم شد سورپرایز میشیم.

خدایا شکرت