2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
جدی؟ من مرداد ماه شنیدم چهار و نیم شده . پس تو این مدت بازم گرون شده

بله متاسفانه ،من فکر میکنم به خاطر تجهیزاتی هست که خریداری میشه و با دلار محاسبه میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شادن جون غربالگری دوم فقط آزمایش بود یا سونو هم بود؟ دکتر بعد ان تی بغیر سلفری برام آنومالی و اکوی ق ...

نه عزیزم فقط آزمایش خون بود آنومالی رو هم باید برم ولی اکو رو نگفت

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم شکر خدا بهتری؟ تامیتونی ویتامین سی ب بدنت برسون باپرتقالو لیموشیرین و شلغمم هرروز بخور زنج ...

سلام عزیزم، خوبم خداروشکر اگه این سرفه اجازه بده

اتفاقا اینایی که گفتی رو خوردم ولی زنجبیلم زیاد خوردم نمیدونستم ضرر داره😕 ممنون که گفتی😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام به روی ماهت شماخوب باشی منم خوبم عزیزم شکرفقط دلهره دارم هم ازسرمشکلات وهزینه هاش. بنظرت اینبار ...

قربونت عزیزم

والا مهربون جون من خودم دولتی رفتم خیلیا رو هم دیدم اونجا نتیجه گرفتن ولی خب خصوصی رسیدگیشون بازم بهتره

انشاالله اینبار دست پر باشی😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم پانکچرشدم لکه بینی داشتم خودش خود ب خود خوب میشه نگران نباش

الان سومین روزه که پانکچر شدم هنوز دردش خوب نشده

امروز هم انتقال داشتم. میگم اثر بد نذاره خدای نکرده. شما بعد انتقال فقط دراز کشیدی یا می‌نشست. مثبت شدی؟ 

یه صلوات مهمونم کنید
ما خودمون مشهدیم اماچون شوهرم تبریزیه راحتترم دیگه غریب باشم نمیتونم که, خداخدودش روزیمون نی نی های ...

آها اوکی

انشاالله

آره ازدیروز آمپولارو زدم 

یجورایی یائسگی موقت القامیکنه ب بدن ک بدن ب داروها جواب بده

اینقددرموردش فهمیدم

دعام کن مهربون پنج شنبه دوباره باید برم خراش 

اونسری خراشم هدر رف وکنسل شد

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سارا کاریوتایپ تون مشکل داره یا جنین ناهنجار داشتی؟  برات دعا میکنم دست پر باشی

عزیزم کاری و تایپ مشکلی نداشت منتها ما چون فامیل هستیم متاسفانه تو آزمایش ژنتیک هر دو داری ژن معیوب بودیم با کلی هزینه آخر سر بهمون گفتن خانوم باردار بشه بعد هفته ۸ بیاید از جنین نمونه برداری کنیم ک اگه خدایی ناکرده جنین داری اون ژن باشه باید سقط بشه خیلی خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم دوستای خوبم ان شاءالله خدا دامن همتون رو سبز کنه

الان سومین روزه که پانکچر شدم هنوز دردش خوب نشده امروز هم انتقال داشتم. میگم اثر بد نذاره خدای نکرد ...

ن عزیزم تو نتم بزنی میاره ک عادیه 

اگ خطری داشت ک برات انتقال نمیدادن

ن متاسفانه ۳ تا برام انتقال دادن منفی شد

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم من خراش دادم ۲۰ پریودیم بود یعنی ۱سیکل قبلتر از انتقال که متاسفانه انتقالم کنسل شد دوباره ۵ ...

انشالله موفق باشی گلم منم بیست و دو سیکلم خراش انجام دادم تقریبا یک هفته پیش بودو احتمالا اخر ماهم انتقالمه به امید خدا

در اندک من تویی فراوان یارب..
خانما امپدلhcg ساعت ۹بابد بزنم اگه مثلا یه ربع نیم ساعت دیربشه طوریه؟

سعی کن سر ساعت بزنی ،چون باید ۳۶ ساعت بعد تخمک کشی بشی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...