2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام کسی میدونه دکتر وقتی میخواد تو مطب خراش بده چه موقع از سیکل انجامش میدن معمولا و کسی تجربشو دار ...

عزیزم من خراش دادم ۲۰ پریودیم بود

یعنی ۱سیکل قبلتر از انتقال

که متاسفانه انتقالم کنسل شد

دوباره ۵شنبه باید برم برای خراش مجدد

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم چند پست بالاتر شرح حالی از خودم رو دادم... شما چکار کردی؟ کی وارد سیکل پانکچر میشی و کدوم مرک ...

من فعلا میخوام چندماه به خودم زمان بدم

میخوام کارایی که موثره تو گرفتن جنین پسر رو انجام بدم مثل بادکش و مالیدن سیاه دانه بعدش برم

مرکز حضرت مریم ساری میرم. دعا کن همه چی خوب پیش بره

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم دولتی جواب نگرفتم رفتم مام نتیجه گرفتم.انشاله شماهم نتیجه میگیرین

واقعاراست میگی? من اسفندداغون شدم کلایک جنین تشکیل شدواسم با23سال سن. خصوصی چطوره؟ هزینه هاش؟ 

خدا رو هزار شکر شما نتیجه گرفتی التماس دعا این ماه شروع میکنم باز. 😥😓

مرسی مامان ماهک جون. آره منم شنیدم آزمایش قند یه کم داستان داره. فکر کنم این همون تست تحمل گلوکزه. ف ...

وای چه سخته اتفاقا دکترم گفت تو ۳ساعته ولی من تو ۲ساعت نوشتم برات ایشالا این روزا بگدره نی نی هامون سالم بیاد بغلمون مهم نیست 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام مهربون جون، خوبم خداروشکر نی نیمم خوبه😍 خودت خوبی؟ عزیزم😙😙😙 من که باردار شدم یعنی مطمئن شد ...

سلام به روی ماهت شماخوب باشی منم خوبم عزیزم شکرفقط دلهره دارم هم ازسرمشکلات وهزینه هاش. بنظرت اینباربرم خصوصی خوبه؟ 

عزیزم خیلی دعاکن سری قبل دیدی فقط یه جنین داشتم اینباربیشترشن

سلام گل قشنگم خوبی؟ مادرت حالش چطوره؟ من دیروز سونو شدم بهم آمپول واریوپپتیل ۰/۱ داد تا ۱۴ روز ت ...

سلام عزیزم ممنون که بیادم هستی خوبی؟ من خوبم شکرخدا. 

عیدت مبارک عزیزم انشالله عیدیتوبگیری ازپیامبر. 

مامانم امپول دادن دیفرلین 28روزبعدبریم بازدکترسونوکنه, منم احتمالا19-20پریودشم برم شروع درمان اینجاازبچه هاودوستای شوهرم شنیدم تبریزخوبه میخوام برم اونجا پیش دکترحمدی

وای چه سخته اتفاقا دکترم گفت تو ۳ساعته ولی من تو ۲ساعت نوشتم برات ایشالا این روزا بگدره نی نی هامون ...

انشالله. واقعا هم مهم نیست. الان مهمترین چیز سلامت این وروجک هاست. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم ممنون که بیادم هستی خوبی؟ من خوبم شکرخدا.  عیدت مبارک عزیزم انشالله عیدیتوبگیری ازپ ...

عید شمام مبارک گلم

عزیزم اگ میتونی بیای شهرای دیگ 

همدانم بیا نصبت ب شهرای دیگ هزینه هاش خیلی کمتره چون دولتیه

انشاا... همه عیدیشونو بگیرن و دامن همه ی منتظرا سبز شه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ایول خیلی خوبه اره چرا که نه راس میگی خیلی خیلی سقط بدتر از باردار نشدنه ولی اندفعه حتما نتیجه میگیر ...

مرسی عشقم...انشالله هرچی خیره♥️💞♥️

خداشاهده هرکی تو تاپیک میبینم باردارشده انگار دنیارو بهم میدن 😍😍 براهمتون دعا میکنم همیشه...🌺♥️

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عید شمام مبارک گلم عزیزم اگ میتونی بیای شهرای دیگ  همدانم بیا نصبت ب شهرای دیگ هزینه هاش خیلی ...

ما خودمون مشهدیم اماچون شوهرم تبریزیه راحتترم دیگه غریب باشم نمیتونم که, خداخدودش روزیمون نی نی های نازقراربده الان یعنی بعد14روزشروع میکنی؟؟ 

واقعاراست میگی? من اسفندداغون شدم کلایک جنین تشکیل شدواسم با23سال سن. خصوصی چطوره؟ هزینه هاش؟  ...

والا دولتی ما بعدا فهمیدم داغون کار کردن نه دم و دستگاه حسابی دارن نه اطلاعات خوب.الان فرق اینجا واونجا رو میفهمم.اصلااااا قابل مقایسه نیست.من که از مام واقعا راضیم دکترمم علیرضایی هست شماره اش هم داده سوالامو میپرسم همه رو خودش جواب میده خیلیییی مهربونه و کارش عالیه.هزینه هم ۱۶تومن تقریبا البته من رفت وامدو...حساب کنم چون راهم دوره ۲۰تومن اینا خرج کردم

سلام گل قشنگم خوبی؟ مادرت حالش چطوره؟ من دیروز سونو شدم بهم آمپول واریوپپتیل ۰/۱ داد تا ۱۴ روز ت ...

سلام عزیزم شما این آمپولو تو بازو میزنی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه ها چقد آمپول پروژسترون بده دارم دیوونه میشم دیگه کلا حالت تهوع دارم هی گرم و سردم انگار اصلا یه حالیم از دیروزم جاشون انگار خارش گرفته 🤦🏻‍♀️😭😭😭چرا تموم نمیشه این روزززا

میشه ازهزینه هاتون بگید? مراکزخصوصی من دولتی رفتم اینسری میخوام برم خصوصی

والا عزیزم ،من تازه اول راهم ،هنوز اطلاعی ندارم ،فقط دوهفته گذشته از رویان هزینه پانکچر رو پرسیدم که گفتن ۵ تومن ،و هزینه تسه ۲ تومن هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...