2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
سلام بچه ها‌من تازه اومدم به این تاپیک میشه راهنماییم کنید رفتم مشاور میخواست دارو بده تا مراحل آی و ...

عزیزم تو این راه هر اتفاقی میوفته ک باعث به تعویق افتادن انتقالت میشه

به فال نیک بگیر

اصلا هول نباش

بزار همون وقت و ساعت و دقیقه ای ک خدا مقرر کرده انجام بشه ک انشالله مثبت بشی و مامان بشی

منم ا لین انتقالم اونقد بی صبر بودم و مدام میخواستم همه چ با سرعت پیش بره اما وقتی انتقالم منفی شد فهمیدم نباید دخالت کنم 

البته انشاالله برای هیچکس این اتفاق تلخ نیوفته

ولی صبور باش

مامیخوایم مامان بشیم پس باید صبرمونو تقویت کنیم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
نه من دادم خیلی سخت نیست چون تو بینی هست یذره اذیته میشه ادم ولی کم تو حلق هم که فقط به لوزه هامیمال ...

دکتر گفته هم آزمایش هم تست از این تست خیلی میترسم خیلی ازش بد شنیدم

اه این کروناهم واسه ما بلا شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو این راه هر اتفاقی میوفته ک باعث به تعویق افتادن انتقالت میشه به فال نیک بگیر اصلا هول نبا ...

اره دقیقا همش میگم اینا همش قسمته ولی یاد خنگ بازیای دکتر میفتم ناراحت میشم😔

ببینیم خدا چی میخواد دیگ!

شما چرا منفی شدی

كجا ٣٥٠٠ ؟ هيسترو و خراش تو ابن سينا ٢ تومن ميشه 

همدان خراش ۴۶تومنه😜

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اره دقیقا همش میگم اینا همش قسمته ولی یاد خنگ بازیای دکتر میفتم ناراحت میشم😔 ببینیم خدا چی میخواد ...

درست میشه عزیزم 

خب اگ از دکترت راضی نیستی عوضش کن

نمیدونم چرا منفی شد 

سه تا جنین انتقال دادن برام یدونشونم نگرفت

عزیزم خواستم عکس نی نی تو بفرستم هرکاری کردم نشد سرعت نتو خیلی پایین آوردن خودت سرچ کن قیافه خوشگلشو ...

😍😍😍😍😍دعام کن اینبارواقعا تو دلم احساسش کنم وخدا بهم ببخشتش

اره دقیقا همش میگم اینا همش قسمته ولی یاد خنگ بازیای دکتر میفتم ناراحت میشم😔 ببینیم خدا چی میخواد ...

ازدکترت بپرس فکر کنم الان باید بزنی تا سه ماه بخاطر امپول نمیتونی بری تو سیکل

یا رب العالمین
😍😍😍😍😍دعام کن اینبارواقعا تو دلم احساسش کنم وخدا بهم ببخشتش

الانم تو دلته دیگ فدات شم 

باش کلی حرف بزن و قربون صدقه اش برو الان ک کوچولوعه بیشتر ب محبت مامانش احتیاج داره

حتما مثبت میشی فدات شم انشاا...محکم میچسبه ب دلت تا آخر ۹ماهگی

فقط لذتشو ببر😍😍😍 

فدات بشم خواهر نازم...لبخند به لبم اوردی....ایشالله که خدا لبتو خنددن کنه و بزودی خبر خوبو بیاری خوش ...

ممنون‌عزیزم

انشالله

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دکتر گفته هم آزمایش هم تست از این تست خیلی میترسم خیلی ازش بد شنیدم اه این کروناهم واسه ما بلا شد

منم شنیدم خیلی بدتعریف میکردن ولی چیز خاصی نبود.یه نفر میگفت بدترین درد عمرم بود والا اندازه یه امپول درد نداشت فقط تو حلق وبینی ادم عقش میگیره

یا رب العالمین
درست میشه عزیزم  خب اگ از دکترت راضی نیستی عوضش کن نمیدونم چرا منفی شد  سه تا جنین انتق ...

برامنم‌همین‌طور

از۳تاجنین‌باکیفیت‌یدونشم‌نگرفت😔😔😭

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻