2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست
انشاالله انشاالله

گلم چه حال چه خبرا نینی در چه حاله روز چند انتقالی راستی کدوم دکترا برات انتقال دادن؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرمنم دارو نمیخواس ولی گفت تست بده؟

والا نمیدونم 

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
گلم چه حال چه خبرا نینی در چه حاله روز چند انتقالی راستی کدوم دکترا برات انتقال دادن؟

خداراشکر ازنی نی که بیخبرم الهی فقط چسبیده باشه بهم.روز ششم هستم.من سری اول کلانتری انتقال دادمنفی شدم

اینسری دکترخالصی دیگه امیدبه خدا

[QUOTE=161702264]عه همه کلانتر هستن غیر من     ببخشید شما مشکل تون‌چیه؟[/QUOTE

دکترای اصفهان میگفتن ذخیرم پایینخ البته من تا قبل از لاپاراسکوپی ذخیرم 7 بود ولی بعد لاپاراسکوپی ذخیرم اومد رو 2/75و دکترا میگفتن کمه ولی دکتر کلانتر گفت خوبه و وقتی سونوم کرد گفت همه چیم عالیه ولی من خانم دکتر زهرا فتوحی رو هیچ وقت نمیبخشم