2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045332 بازدید | 684458 پست
بچه ها کسی میدونه سونو گرافی رنگیو چطور میگرن 

لراچی سونو رنگی ؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله که باردار میشی عزیزم. چون بیمارستان خصوصی میرم دفترچه تامین اجتماعی قبول نمیکنن و بیمه ت ...

‌انشالله‌‌وبه‌هم‌چنین‌‌شما

منم‌بیمارستان‌خصوصی‌رفتم‌

تامین‌اجتماعی‌قبول‌می‌کننند‌تقریبا‌‌یک‌و‌خرده‌ای‌شو داد

نمیدونم‌که

خونریزیم‌کم‌‌بود‌دکارگفت‌هیستروبکنم‌‌اگه‌مشکلی‌نداشتی‌

خراش‌..

چسبندگی‌هم‌به‌خاطر‌عفونت‌میشه‌دیگ

حالا‌یه‌ماه‌بایدانتی‌بیوتیک‌بخورم‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ان شاءالله که باردار میشی عزیزم. چون بیمارستان خصوصی میرم دفترچه تامین اجتماعی قبول نمیکنن و بیمه ت ...

فکرکنم‌مثلا‌چسبندگی‌‌و‌تنگی‌کانال‌ودرست‌کرده‌لابد

نمیدونم‌که

خودم‌انقدرناراحتم.هرسری‌‌دکترمیرم‌یه‌مشکل‌پیدامیکنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
@زینبی_بابا     سلام زینبی جون خوبی؟ بهترشدین؟ عزیزم اگه یادت باشه من تو سیکل انتقال ج ...

دکتر برای کیست هجده میلی ک داشتم ب من سیبل داد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره عزيزم ديشب دادم بتام ٦٢٤ شد خداروشكر مرسي كه به فكرم بودي 

تبریک میگم عزیزم. . چند سالته،؟دکترت کی بود

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اون بی بی ها برا دلخوشی من هست که حداقل مامان نشدم بی بی مثبت ببینم. دوستان گفتن چون همراه هسترو هس ...

عزیزم‌به‌دکترت‌بگو‌

داخل‌مطب‌برات‌خراش‌بده‌

هزینش‌میگن‌کمتره..

جنين 

عزیزم برا جنین اهدایی اجازه دادگاه لازمه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم برا جنین اهدایی اجازه دادگاه لازمه؟

نه‌‌بابا

فکرنکنم

ببخشیدعزیزم‌شماباردارین؟؟؟

نه‌‌بابا فکرنکنم ببخشیدعزیزم‌شماباردارین؟؟؟

من شنیدم احازه دادگاه لازمه....فدات شم این تیکر مال قانون جذبه ایشالله با دعای شما به زود خبر خوبو میارم..

اون بی بی ها برا دلخوشی من هست که حداقل مامان نشدم بی بی مثبت ببینم. دوستان گفتن چون همراه هسترو هس ...

عزیییزم کاااش خدا معجزه میکر نمیدونم چه حکمتی داره ...فقط ازخدا میخوام دل هیچ کسی نشکنه وهیچ کسی توحسرت مادرشدن نمونه عزیزم همسرت هم بچه نمیخواد بدتر سنگ لای چرخت میذاره ایشالا راضی میشه وانجام میدی وبه زودی مامان میشی الهی آمین