2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045288 بازدید | 684449 پست
ما چون دوبار پانكچر شدم و فقط دوتا جنين كيفيت معمولي تشكيل شد خودمون درخواست اهدايي كرديم

یعنی اسپرمت اهداییه یا جنین یا تخمک؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
اره عزيزم ايشالله فردا ميرم خوبه مقدارش؟

اره عزیزم خوبه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ده تا که خوبه منم پانکچر کردم گفت ۱۳ تا داری گفت خوبه خوبه ازش پرسیدم . 

نه هنوز پانکچر رو شروع نکردم. گفت پانکچر بشی نهایت ده تا میدی . گفت ذخیرت به نسبت سنت کمه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

خواهریا چرا نینی سایت اینجوری شده پیامم هام باز نمیشن

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
سلام عزیزم مگه میشه یادم بره شما و دختر گلت رو الهامی جان عزیزم  آره گلم کرونا گرفتیم که دیگه ...

زینب جون الان اتفاقی این پیامو دیدم.خدا بد نده...بلا ازتون دور باشه..کرونا گرفتی.ایشالا که تا حالا دیگه به خیر گذشته باشه.پسر گلت خوبه؟

سلام. بله از سونوی روز اول تا سوم پری، تشخیص میدن. از همون اول تعداد فولیکول ها مشخصن تقریبا دکتر د ...

اتفاقا روزهای آخر سیکلم بود. نمیدونم چجوریه سونوشون. ؟؟؟؟ هنوز هیچ دارویی نداد. گفت عکس رنگی بگیر بعد بیا. و یه آزمایش نوشته اونم بدم. همسرمم هفته دیگه بره دکتر ببینتش. 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

سلام دوستان 

من تازه تخمک‌کشی کردم و هایپر شدم جنینامو فریز کردم

دکترم گفته ما گه بعد پری شدی بیا

خواستم بدون مراحلش چجوریه؟ 

چند بار سونو میکنن دوباره ؟ بازم امپول میدن؟ روز چند پریودی انتقال میدن؟ 

من پولیپ دارم دکتر گفته موقع انتقال برمیدارم برات

@زینبی_بابا    زینب جون ببخشی سوالی دارم:تزریق دوتا آمپول hcg در روز دوم و و چهارم انتقال و این آمپولای دوتا پروژسترون روزانه باعث جلوگیری از پریودی میشه؟میخوام بدونم اگر سر وقت پریود نشم به مثبت شدنم امید داشته باشم؟ هرچند که میدونم تمام این داروها سیستم هورمونی رو بهم میزنه و کلا نمیشه اعتمادی به نتایجشون داشت....

@مهربون21     سلام عزیزم خوبی؟ حال مادرت چطوره؟ گفتم حالتونو بپرسم ببینم چیکارا کردی؟

سلام عزیزم خوبی? واقعا ممنونم ازشما دوستای گلم که بفکرهستید. هیچی رفتیم دکترفعلاگفت بزار قبل عمل امپول داد دیفرلین ببینه خوب میشه باهاش. 

ممنون من خودمم خوبم شکرخدا

عزیزم باقرص  جلوگیری نمیرن اما حالت عادی بعد هرپریود یه تخمک ازادمیشه واز ذخیرت کم میکنه

اهان خب پس خداروشکر پس مال من احتمالامونده باشه چون دکترهمش دارو مارولین میده نخورم پریودم نامنظم میشه