2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله عزیزم توکل بخدا 

تیارا جون سلام گلم چه خبر نی نی خوبه کی میری دکتر ؟ من هفته  دیگه چهارشنبه باید برم ایشالا سونو 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم برامون خیلی دعا کن، پسرم خوبه خدا رو شکر  ولی من و همسرم جدیدا نفس کم میاریم کاش از دکت ...

سلام.عزیزم.

چی شده گلم؟.از پیامای بچه ها رسیدم.ب این پیامت 

ولی نفهمیدم.چی شده

حالتون.خوبه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تیارا جون سلام گلم چه خبر نی نی خوبه کی میری دکتر ؟ من هفته  دیگه چهارشنبه باید برم ایشالا سونو ...

سلام لیانا جان، خوبیم ممنونم،،،  شما و نی نی خوبید آن شالله؟؟؟  من پنجشنبه رفتم دکتر و دیروز هم رفتم سونو،  آخه پنجشنبه دوباره دکترم تاریخ زایمان جلو انداخت

اره خووبه كه خيالت راحت

باور کن خیلی روحیه م خرابه 

ده دقیقه نا امیدم ده دقیقه امیدوار 

میگم خدایا این یه بچه واسه من بمونه هیچی دیگه ازت نمیخوام نمیدونم چرا قبل انتقال امیدوارم خیلی زیاد بعد از انتقال خراب.....

باور کن خیلی روحیه م خرابه  ده دقیقه نا امیدم ده دقیقه امیدوار  میگم خدایا این یه بچه وا ...

والا منم اينقدر هر لحظه ي حاليم كه اصلا ساعت نميگذره برام

واقعا سخته

همش ميگم خدايا همه رو طبيعي حامله كن اين روزا رو نصيبشون نكن

باور کن خیلی روحیه م خرابه  ده دقیقه نا امیدم ده دقیقه امیدوار  میگم خدایا این یه بچه وا ...

امیدت به خدا باشه

خیلی ها با یه دونه جواب گرفتند

انشاالله ماهم جزو همون خیلی هاهستیم

سلام لیانا جان، خوبیم ممنونم،،،  شما و نی نی خوبید آن شالله؟؟؟  من پنجشنبه رفتم دکتر و دیر ...

ممنون خداروشکر عزیزم 

چند هفته بودی سونو کرد ؟ وزن نی نی رو گفت 

چرا زایمانت رو جلو انداخت چه تاریخی به سلامتی؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷