2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045285 بازدید | 684447 پست
من اون سری نشاسته واب خوردم کیسه آب گرمم میزاشتم روغن سیاهدونه هم به شکمم میمالیدم استراحت کامل یه ه ...

انشالله این دفعه می خواد توکل بخدا

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله این دفعه می خواد توکل بخدا

انشاالله بادعای شما

اون دفعه یه دونه انتقال دادم

ایندفعه هم یه دونه

دکتر کلانتری میگه چون جنین بلاست هست یه دونه انتقال بده دیگه امیدبه خدا.

فقط نمیدونم بعدش بخوابم یافعالیت داشته باشم موندم سردوراهی

انشاالله بادعای شما اون دفعه یه دونه انتقال دادم ایندفعه هم یه دونه دکتر کلانتری میگه چون جنین بل ...

انشالله که میگیره برای منم بلاست بود فعالیت در حد راه رفتن تو خونه باشه کافیه خودتو خسته نکن

خدا برات نگهشون داره تورو خدا بارداری دعام کن منم ایندفعه دلم شادبشه باردومه انتقال میدم

انشالله که خدا کمکت میکنه من دو بار بارداری داشتم هر دوتا از حضرت محمد گرفتم انشالله به شما هم نظر کنند و حاجت دلتو بگیری و دامنت سبز بشه 

اره گلم خدا خواست دو قلو شد خیلی سخته توکل بخدا برام دعا کنید

عزیز دلم مبارک باشه ایشالله که به سلامت دنیا بیان 🙏🏼 

ببخشید من یه سوال دارم منم دوقلو دارم نه هفته هستم اما همش خونریزی و لکه بینی دارم شما هم همین جور بودین؟ و اینکه دکتر برای شما سرکلاژ کرد یا احتیاج نداشتین

عزیزم الهی که سالم وسلامت بیان بغلت هرجفتشون پسرن 🤔

اره گلم پسرن مرسی انشالله شما هم به سلامتی نی نی تون رو بغل کنید یه عمر لذت ببرید از کنار هم بودن

عزیز دلم مبارک باشه ایشالله که به سلامت دنیا بیان 🙏🏼  ببخشید من یه سوال دارم منم دوقلو دارم ...

مرسی گلم برای شما هم مبارک باشه منم خونریزی داشتم استراحت کردم و شیاف روزی ۲ تا استفاده کردم فعلا که سرکلاژ لازم نبوده البته من استراحت زیاد میکنم