2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045234 بازدید | 684439 پست
بخاطر کرونا ب تعویق ننداز، معلوم نیست کی شرایط بهتر بشه.. و تازه معلوم نیست کی قراره بارداربشیم مرک ...

این چندماه هم هی الکی عقب افتادیبارش قراربود برم که جاریم اومد نشد برم خیلی اعصابم داغون شد اونروز دیگه زدم بیخیالی گفتم هروقت شد.ولی ازمایشاتم مال مرداد ماهه نمیدونم ایرادبگیره یانه

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیارا جون سینه هات تغییر زیاد کرده اخه واسه من فقط یذره گنده شده همین  پیش خودم میگم شیر ندارم ...

لیانا جون سلام.خوبی عزیزم.چیزی نمونده که پرنسست رو بغل کنی.امیدوارم سلامت و شاد باشی دوستم😗😗😗

تیارا جون سینه هات تغییر زیاد کرده اخه واسه من فقط یذره گنده شده همین  پیش خودم میگم شیر ندارم ...

مال منم فقط ببخشید هالش سیاه شده اصلا ترشح نداره،  اتفاقا مادر شوهرمم میپرسید چون جاری من وارد ماه هشتم بارداری شد ترشح شیر داشت ولی منم انگار نه انگار، اتفاقا منم میگم نکنه از این دست مادرا بشم که همش دغدغه شیر داشته باشم

تیاراجان من همیشه مخالف یک بچه بودم.ولی خب شرایطم جوری شد که الان تو سن ۴۱ سالگی تازه باردار شدم.اگه ...

عزیزم ان شالله بعد تولد این نی نی بازم با جنین های فریزتون باردار میشید،، اتفاقا من مخالف بچه زیاد بودم ولی الان که به مشکل خوردم میگم فرصتم کمه دوتا داشته باشم بهتره مخصوصا که خودم خیلی تنهایی و سختی کشیدم نمیخوام دخترم بعد من تنها باشه بیشتر بخاطر دختر میخوام یکی دیگه هم داشته باشم،،،  ان شالله خدا به هرکس فرزند میخواد هر چند تا که خواست صالح و سالمشو بده

من اواخر مردادماه به بعد اومدم تو این تاپیک.مبارک باشه برماهم دعاکنید

عه واقعا من فکر میکردم خیلی وقته اینجایی شما ...ایشالا به زودی باخبرای خوب میای عزیزم ...من یادمه شما میخواستی بری سونو جاریت اومده بود خونتون نتونستی بری 😁رویال ژلی میخواستی بخری از برادرشوهرت میخواستی یه بهونه جور کنی ندونن واسه خودت میخوای ..مگه شمانبودی 🤔

عه واقعا من فکر میکردم خیلی وقته اینجایی شما ...ایشالا به زودی باخبرای خوب میای عزیزم ...من یادمه شم ...

اره ولی نه رویال گرفتم نه پانکچر کردم نه هیچی  زدم به بیخیالی ویتامین هم نخوردیم

یا رب العالمین