2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045267 بازدید | 684442 پست

امروز رفتم کلینیک تازه بهم دارو اسپرین و استرادیول دادن 😑ماه دیگه انتقاله من فکر کردم دارو ندارم بد متوجه شده بودم یا بد گفتن بهم چون گفته بودن ماه دیگه بیا انتقال 

شما تغذیه چیزی رعایت میکنید؟؟؟

@بهار213    

سلام گلم.ممنون به یادم بودی. نمیتونم از این تاپیک دست بردارم هروقت بیام نی نی سایت اول به اینجا سر م ...

وای سلام چقدر خوشال شدم از پیامت

آره واقعا اینجا خیلی خوبه، چون همدیکرو درک میکنیم عادت کردیم

عزیزم میدونم خیلی خیلی بهت سخت گذشته وقتی خودمو جات میزارم قلبم تیر میکشه

پروانه جون من مثل خودتم خیلی بچه رو زندگیمو رفتارم تاثیر گذاشته. نه فقط این مسیله، کلا آدم تک بعدی ای هستم اخلاقم اینجوریه ک یه کارو انجام بدم بعد برم دنبال کار بعدی وهمزمان نمیتونم ب چندتا مسئله با هم فکر کنم.. این خیلی بده از زندگی موندم و چسبیدم ب بچه... چقدر خوبه ک روی خودت کار کردی یه مدت از میکرو دور باش شاید بازم دلت خواست انجام بدی شایدم دیگه تصمیمت قطعی باشه و دلت نخاد... خلاصه اینکه همیشه میگن توی حال زندگی کن، الان حست اینجوریه با تصمیمی ک گرفتی خوشال باش. من کوچیکتر از اینم ک بخام حرفی بزنم ولی ب این رسیدم ک حس درونمون خیلی کارا میتونه در حقمون انجام بده. با خدای درونت همیشه حرف بزن و ازش بخواه کمکت کنه. اگه باور کنی در جسمت خدایی هست ک هدایت کننده ست ب بهترین سمت هدایتت میکنه، بهت آرامش میده و برات میسازه. 

منم فعلا ب میکرو فکر میکنم و بخاطر اینکه تو این مسیرم امیدوار و باانگیزه ام. بخدا درست میگی اگه ما بچه نداریم چیزای دیگه داریم.. همینکه فرصت زندگی کردن داریم. خودت ک بهتر میدونی تو این روزا خیلی ها با وجود اینکه جوان بودن و بچه داشتن بخاطر کرونا دیگه نیستن. 

انشالله زندگیت پر از نور و برکت باشه‌ و یه جایی یه وقتی ک انتظارشو نداری با خبر خوب غافلگیربشی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش ماهم همراه نداشتیم از رویان پرسیدم گفتن نیاز نیست.اول من رو برای پانکچر بردن بعد همسرم کا ...

پس روش کارشون اینه. بازم خوبه ب نوبت کار زن و شوهرو انجام میدن.

مرسی ک مثه همیشه دقیق برام توضیح دادی

خودمم چون راه دورم میفهمم خیلی سخت بوده براتون

الهی آمین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ان شالله بسلامتی خداقسمتمون کنه ،تا شب یلدا دلمون قرص بشه که تو دلی داریم روزی زمستونمون یه نیم جین ...

وای ب چ چیزای قشنگی فکر کردی

عزیززززززم

الهی آمین خدا صدامونو بشنوه دل ما و تمام بچه های تاپیک رو شاد کنه

😘😘😘😘😘😘😘😘

اتفاقا منم پنج ساعت راه دارم اصفهانم😁

ممنونم گلم مجبورم محکم باشم مامانم پیشمه خیلی ناراحته.منم واسه اینکه اون ناراحت نشه الکی خودمو نگه م ...

آره الان حالتو میفهمم، خداروشکر مامانت پیشته بهتر از تنهایی و غصه خوردنه. 

انشالله زودتر دلت آروم بشه❤

سلام عزیزم

احساس میکنم چندروزه پیامی ازت نخوندم

امیدوارم حالت خوب باشه

یه سوالی ازت دارم

زینب جان من یه بسته اووابوستم امروز تموم شد، روزی دو سه تا خوردم. امروز بسته دوم رو باز کردم و میخام طبق دیتورش روزی چهار تا بخورم. این ماه حدود ده روز دیگه ب امید خدا میخام برم برا داروها پانکچر. بنظرم بزارم ماه دیگه ک همه ی اووابوستام تموم بشه؟ شما جای من بودی اینکارو میکردی؟

@زینبی_بابا    

[QUOTE=160232451]دوتا رو تخم دون دوتا رو تخم دون چپ  بله،برای من سه بار گفتن انجام بدم به همسر ...

گلم میشه دعوت دوستیمو قبول کنی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فقط دکتر به همسرم گفته بود قرصهای آنتی اکسیدان بخوره قبل از تسه

اهان، خیلی ممنون! پی احتمالا یکی دیگه از خانومایی که امریکا زندگی می کنن گذاشتن. من شوهرم الان داره ویتامین دی و سی و فیش اویل می خوره! امیدوارم کافی باشه

فقط سنم،همسرم سرعت اسپرمش پایین بود میکرو که کردیم مورفولوژی ۱تا۲ درصد زده بود،یه iui ویه میکرو نامو ...

فدات بشم ممنونم....میسه بپرسم چند سالته؟خودت پریود میشدی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
امروز رفتم کلینیک تازه بهم دارو اسپرین و استرادیول دادن 😑ماه دیگه انتقاله من فکر کردم دارو ندارم بد ...

پس با همیم انشاالله چقدر خوب😍😍 من هیچ چیز رعایت نمی کنم فقط امروز روز اول پریودیم بود کاچی خوردم سعی می کنم چیزای گرم بخورم تو این مدت تا ماه آینده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
امروز رفتم کلینیک تازه بهم دارو اسپرین و استرادیول دادن 😑ماه دیگه انتقاله من فکر کردم دارو ندارم بد ...

آسپیرین هشتاد دادن روزی یکی؟استرادیول روزی چندتا داری؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏