2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
سلام عزیزم شیاف پروژسترونت رو 2 برابر کن و استراحت داشته باش اصلا نگران نباش عزیزم فقط فعلا برای دست ...

مرسی عزیزم خیلی نگرانم همش گریه میکنم چقد بده یکی و ندارم بیاد پیشم مادرشوهرمم ک نگفتم هنوز 😭😭😭گفتم برم سنو بعد بگمشون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما چند سالتونه ؟ چه جوری فهمیدن تخمکاتون مشکل داره منم جنینهام مشکل کرونوزومی دارن

من ۳۸ سالمه

میکرو کردم و منفی شد.دکتر جنین شناس گفت که انکلوژن بادی توی تخمک بوده.در حالیکه دوتا جنین بلاست با کیفیت داشتم ولی دکترم نظرش این بود که چون تخمک اون مشکلرو داشته جنین مشکل کروموزومی داشته که منفی شده.

آنکلوژن بادی یه مشکل تو ساختار هسته تخمک هستش

من سه شنبه که پانکچر شم همسرم احتمال تسه هست بهتون میگم شرایط چطوری بوده نگران نباشید ایشالا هممون م ...

مرسی از لطفت، انشالله ب خوبی کارهاتون پیش بره😍 من و در جریان بزار

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی عزیزم خیلی نگرانم همش گریه میکنم چقد بده یکی و ندارم بیاد پیشم مادرشوهرمم ک نگفتم هنوز 😭😭😭گف ...

عزیزم‌نگران‌نباش‌ونارحتی‌نکن‌براجوجت‌خوب‌نیس

ماهممون‌مثل‌هم‌هستیم

هیچ‌کس‌ازمشکل‌ماخبرنداره‌وهمه‌مراحل‌رابه‌تنهایی‌میگذرونیم

بادکترت‌تماس‌بگیر‌احتمالا‌شیاف‌هاتوزیادمیکنه‌یاآمپولا‌هاتو

این‌که‌نگرانی‌نداره..

توپروسه‌‌آی‌وی‌اف‌‌لکه‌بینی‌طبیعیه

فقط‌درازبکش‌‌همین

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم خوبی چه خبر کارات خوب پیش میره ایشالا ؟

سلام عزیزم

خوبی؟ اتفاقا خیلی به فکرت بودم که چرا نمیای و کارهات چی شد

من خوبم امروز روز ۸ انتقال بودم

پس فردا آزمایش دارم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ایشالا دعا کن هایپر نشم میترسم نمیدونم چرا افتاده توو جونم این هایپر 🤦🏻‍♀️ حتماا عزیزم😍

بعضی وقتا هایپر قابل کنترله. پانکچر قبلی شکمم آب اورد ولی دکتر خوبی داشتم چندتا آمپول و سرم تجویز کرد و ب طرز باورنکردنی ای بدون نیاز ب بستری و تخلیه اب و... خوب شدم. اگه تعداد فولیکولات زیاده، شاید بشی ولی جای نگرانی نیست. انشالله راحت و خوب باشه برات

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم‌نگران‌نباش‌ونارحتی‌نکن‌براجوجت‌خوب‌نیس ماهممون‌مثل‌هم‌هستیم هیچ‌کس‌ازمشکل‌ماخبرنداره‌وهمه‌مر ...

انشاا... عزیزم تماس گرفتم مرکز گفتن شبافتو دوبرابر کن 

یکم اروم تر شدم باحرفاتون انشاا..  شما چ مرحله ای هستین 

انشاا... عزیزم تماس گرفتم مرکز گفتن شبافتو دوبرابر کن  یکم اروم تر شدم باحرفاتون انشاا..   ...

خب‌خیلیم‌عالی

انشالله‌هفته‌بعدمیری‌‌جوجتو‌‌هم‌میبینی

همون‌خدایی‌که‌بعداین‌همه‌سختی‌بهت‌داده‌مطمعن‌باش‌برات‌نگهش‌میداره‌‌مامانی....

من‌این‌ماه‌هیستروشدم‌چسبندگی‌داشتم‌الا‌ن‌دارم‌دارومیخورم

پریود‌بشم‌به‌امیدخدا‌‌اگه‌وضعیت‌رحمم‌خوب‌باشه‌‌

احتمالا‌ماه‌بعدانتقال‌دارم..

توروخداباجوجت‌من‌و‌همه‌منتظرهارودعاکن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بعضی وقتا هایپر قابل کنترله. پانکچر قبلی شکمم آب اورد ولی دکتر خوبی داشتم چندتا آمپول و سرم تجویز کر ...

چقد خوب خب خداروشکر 

منم بزرگاش که نوشت برام هرطرف ۵ ۶ تا بود گفت کوچیکم هست که نمیخواد دیگه

مرسی عزیزم خیلی نگرانم همش گریه میکنم چقد بده یکی و ندارم بیاد پیشم مادرشوهرمم ک نگفتم هنوز 😭😭😭گف ...

فعلا نگو منم به کسی نگفتم هنوز ...بزار. صدای قلب خوشکلش رو بشنوی بعد میگی ...از همسرت کمک بگیر ...بیاد پیشت چی کار کنه؟شما فقط استراحت کن همسرت از سر کار میاد یه چیزی درست میکنه حالا کار خونه هم چند روز بمونه چی میشه...اصلا گریه نکن عزیزم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین