2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
خانما من رفتم ازمایش منفی بود جوابم  بتام کمتر از دو  انشاالله دفعه دیگه مثبت بشم

ای بابا. انشاالله دفعه بعد بیای خبرای خوب بدی

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نازنین جون من روزی ۷تااسترادیول و ۳تا فرتیل سی ام میخوردم آندومترم رشد نکرد رو ۵موند امروز انت ...

سلام عزیزم ...عه اشکال نداره قسمت نبوده ایشالا دفعه ی دیگه شرایط رحمت خیلی خوب میشه وانتقال میدی من درموردش اطلاعاتی ندارم ولی دوستمم مثل شما بود الان ازش میپرسم میگم بهت چیکاراکرد 

مطمئنی از من پرسیدی😳اخه من همش میرم پیامامو چک میکنم اصلا پیامی ازت نیست عزیزم من روز آخر شکلات پخ ...

پس ایرادی نداره پشت سر هم نگیم؟

بعد اینکه دستم خورد صلوات شمارم ریست شد،امروز فک‌کنم کمی ببشتر شد😂🙈

سلام نازنین جون من روزی ۷تااسترادیول و ۳تا فرتیل سی ام میخوردم آندومترم رشد نکرد رو ۵موند امروز انت ...

عزیزم ازدوستم پرسیدم گفت دروسبلا مثل قرص ال دی میمونه ...گفت کرم واژینال استرادیول دکترداده بود بهش میتونی امپول هورمون رشد هم بزنی ضخامتتو میبره بالا ، دکترت کیه بهش پیشنهاد بده هورمون رشد رو ببین چی میگه 

خانما من رفتم ازمایش منفی بود جوابم  بتام کمتر از دو  انشاالله دفعه دیگه مثبت بشم

انشالله عزیز دلم

انشالله که اینسری دست پر برمیگردی عزیز دلم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من اصلا نمیتونم یه جا ثابت باشم، دیوانه میشم. 😁 من خودم گفتم آمپول نده چون بابد مدام پله بالا پایی ...

از من نپرسیدن. نه ندارم فقط آمپول پروژسترون دارم.

ایشالا هردومون مثبت شیم فعلا که روزا نمیگذره اصلا.

راستی شما چند سالتونه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه ۱۲ روز انتقال روز اول حساب نکن ببین اگه دلشو داری ۱۰ اننقالم میتونی من خودم دلشو داشتم روز ۹ زدم ...

دورم شلوغه بیخیالم دلمم خیلی صابون نزدم ...برام دعا کنید😍

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

عزیزم ان شاالله ایندفعه باردار میشی

یه سوال شما که منفی شد خونریزی یا لکه بینی داشتی یا نه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
حتما دکتر صلاح دونسته ببین استرس اینارو نگیر حتمت نی نی میاد بعلت شک نکن 

سلام خوبی عزیزم یادمه شما روز 8 یا 9 انتقال بی بی مثبت شدی....خواستم بپرسم hcg هم داشتی بعد انتقالت اگه داشتی اخریش رو کی زدی؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
دوستانی که دونر گرفتین بجز داروهایی تحریک تخمک که خود واسطه به دونر میده، شمام تقویتی چیزی دادین به ...

سلام عزیرم...من چیزی ندادم...دونرم ۹ تا تخمک خوب داشت که فقط سه تا جنین شد....شما دونر گرفتین؟میشه بگین هزینه دونر چقدره الان؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
از من نپرسیدن. نه ندارم فقط آمپول پروژسترون دارم. ایشالا هردومون مثبت شیم فعلا که روزا نمیگذره اصلا ...

وای من این آمپول رو دارم تو شکمم میزنم😥😭

۳۰سالمه‌. پیر شدم دیگه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
وای من این آمپول رو دارم تو شکمم میزنم😥😭 ۳۰سالمه‌. پیر شدم دیگه

من ندارم واسه چی هست این آمپول

نه بابا سنی ندارین که

بله عزیزم. 6 تومن هزینه پانکچر و فریز بود. 2 تومن هم انتقال دادم که منفی شد. هزینه مطب و دارو هم جدا ...

سلام عزیزم دکترت تو کلینیک امید کیه ؟منم امید انتقال دادم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین